Keystone logo

198 Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energia-ala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Energia-alan opinnot
  • Energia-ala
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (198)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energia-ala

Master 's ohjelma on useimmiten jatkoa kandidaatin ' s tutkimuksia. Astetta saatu nämä ohjelmat ovat yleensä kestää noin kahdesta neljään vuotta saada.

Mikä on Master in Energy Studies? Tämä on useimmiten monitieteinen ohjelma piirustus kursseista yritysmaailmasta, yleiseen järjestykseen, geotieteitä ja ekologia osastojen yliopisto. Tavoitteena monien energian opintojen ohjelmia on varustaa tutkinnon kanssa ymmärryksen tasolle tarpeen tehdä ja tiedottaa toimeenpanovallan päätöksiä energiavarojen käytön. Yhteisiä kursseja kuuluvat tutkimukset ilmastonmuutoksen, energian rahoitusmarkkinat, energiakuljetusten ja ympäristötiede aiheista.

Yksi eduista ottaa master 's tutkinto on usein lisääntynyt uskottavuus tällaista asiakirjaa antaa työn aikana hakuprosessin. Ominaisuuksia tämä aste on työnantajille, kuten sitoutuminen ja henkinen painopiste, voivat myös olla käyttökelpoisia kaikessa valmistunut elämää.

Osa tutkimuksen prosessin tutkintovaihtoehtoja oltava selvitys kustannuksista. Kukin ohjelma on erilainen, joten varmista tarkistaa asiaa elimelle ennen hakemista.

Master in Energy Studies on usein tarpeellinen askel niille, jotka haluavat jatkaa uraansa kehittää energiapolitiikkaa. Esimerkki ammatillista asemaa tässä lajissa on energiapolitiikka analyytikko. Nämä yksilöt voivat toimia suoraan ja yksityiset yritykset noudattavat tai he saattavat löytää kanta riippumattomia lausuntoja tai analyysin yrityksen. Tällainen asema todennäköisesti vaativat perusteellista tutkimusta ja data-analyysi, sekä kyky kommunikoida tehokkaasti yhteenveto materiaaleja johdon ja neuvottelukuntien. Tutkinnon energian tutkimusten Maisteriohjelma voi laadun ylemmän tason tehtävissä vaatii alan asiantuntijoita.

Energia tutkimukset ohjelmat vaihtelevat niiden painopiste, joten kiinnitä huomiota yksityiskohtiin kurssin rakenteen.Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.