Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energia-ala Energiatekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Energia-alan opinnot
  • Energia-ala
  • Energiatekniikka
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Energia-alan opinnot Energia-ala Energiatekniikka

Monet henkilöt harjoittavat Master Öljy, kaasu ja energia halutessaan tutustua energiamarkkinoilla, mikä on välttämätöntä maailmantalouden ja erittäin tuottoisa teollisuuden. Tämä tutkinto antaa arvokasta teollisuuden tietoa, mukaan lukien katsaus ajankohtaisiin kysymyksiin markkinoilla.

Mikä on Master Öljy, kaasu ja energia? Edistyksellinen tutkinto on edelleen koulutusta, joka antaa opiskelijoille tietoa olennaiseen, kuten öljyn ja kaasun sopimusoikeus, rahoitus ja johdon laskentatoimi, toiminnanohjaus, ja energiatalous. Opiskelijat oppivat myös perusrakenneosia ympäristönhoidon strategioita, kuten ihmisten johtaminen ja organisaation kehittäminen. Yksityishenkilöt voivat työskennellä kohti uraa, jotka tekevät todellista eroa tulevaisuudessa maapallon kestävyyteen.

On olemassa lukuisia syitä valita ottamaan Master Öljy, kaasu ja energia tietenkin.Ohjelma opettaa useita taitoja, kuten markkinointi, tutkimusmenetelmät, strateginen johtaminen, hiilen johdon ja yrittäjyyden, ajankohtaisia ​​asioita öljy-, kaasu-, ja energiaa. Lisäksi mestari tällä alalla antaa yksilöille liikkua ylös yritysten tikkaat nopeasti.

Kustannukset vaihtelevat riippuen laitos, ja ohjelma voi kestää yhdestä kolmeen vuotta. Tästä syystä on tärkeää, että olet tutkimus ohjelma huolellisesti ja varmista, että ohjelma tarjosi sopii tavoitteesi.

Valmistuneet ovat suuren kysynnän useissa tehtävissä, kuten öljyn ja kaasun analyytikko, energia ja kestävä kehitys johtaja, hankkeen onnistumista analyytikko, ja projektikoordinaattori. Opiskelija kehittää taitoja koskevia kysymyksiä ympäristöön ja ilmastoon.

Monet kansainväliset vaihtoehdot ovat käytettävissä ohjelman eri yliopistoissa.Online kurssit ovat ihanteellinen valinta niille, jotka asuvat syrjäisillä alueilla ympäri maailmaa juurikaan pääsy laitokseen. Web-pohjainen vaihtoehtoja myös palvelemaan henkilöitä, jotka vaativat joustava aikataulu. Voit aloittaa kurssin, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.