Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Energiatieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Energia-alan opinnot
  • Energia-ala
  • Energiatieteet
Opintoalat
  • Energia-alan opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Energiatieteet

Master on edistyksellinen tutkinto, joka tarjoaa syvällistä tietoa ja taitoja erikoistunut alue. Suorittaville tutkinto liittyvältä alalta on yleensä tarpeen, koska edellytys ilmoittautuminen. Loppuun maisteriohjelman voi johtaa parempaan uramahdollisuuksia tai antaa perustan harjoittamisesta edelleen opintoja.

Mikä on Master Energy Sciences? Kenttä maailmanlaajuisia vaikutuksia, energia tieteet tutkii lähteitä ja energian käyttö, arvioi vuorovaikutussuhde ympäristön ja taloustieteen, ja pyrkii luomaan uusia vaihtoehtoja sähköntuotannossa. Kurssit voivat muun muassa ekologian, ympäristön haasteisiin, biofysiikka ja kosminen fysiikka. Opiskelija kehittää ymmärrystä energialähteiden kuten tuuli-, aurinko- ja maalämpö järjestelmiä, ja voitto tietämystä hallinnan ekosysteemien. Reklamaatio on keskusteltu läpi kursseja puhdistus, ympäristön seurantaa ja kestävän planeetta kuntoutusta.Opetusta tarjotaan myös teknisiä taitoja kuten mikroprosessorien, tietokone arkkitehtuuri ja tietotekniikka. Koulutus yrityksiä ja innovointia kierroksilla ulos ohjelmasta.

Tutkimus energian tieteiden voi tuottaa hyötyjä, jotka tuntuvat maailmanlaajuisesti. Löytää uusiutuvien virtalähteet mahdollistaa etenemistä talouskehityksen samalla suojella elämänlaatua tuleville sukupolville. Kenttä voi olla kauaskantoisia etuja.

Ohjelmat ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Kustannukset vaihtelee sijainnin ja oppimäärän. Opiskelijan tulee tutkia niiden maailmanlaajuista vaihtoehtoja ja valitse tilaisuus, joka parhaiten vastaa heidän tavoitteensa.

Tarve Uusiutuvien energialähteiden näkyy pakolliset normit, joista on säädetty monissa paikoissa. Tämä on lisännyt kysyntää alan asiantuntijoita. Ohjelma valmistuneet halutaan heidän kehittynyttä osaamista tutkimuksen ja johdon.Mahdolliset työnantajat kuuluvat valtion virastot, kaupungin suunnittelijat, energiayhtiöt, ympäristö- laboratoriot, tutkimuslaitokset, säilytysyksiköiden, julkiset ja yksityiset konsulttiyritykset, insinöörejä ja valmistajat. Asiantuntijat tarvitaan myös energiakatselmukset, tilojen hallinta ja laitteet tekniikan aurinko- ja tuulivoima.

Aloita ura, joka on henkilökohtaisesti palkitsevaa ja voi tehdä ero maailman, etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.