Keystone logo

34 Maisteri Ohjelmat sisään Englannin kieli ja kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Englannin kieli ja kulttuuri
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (34)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Englannin kieli ja kulttuuri

Maisterin tutkinto-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo suorittaneet opinnoissa, mutta silti haluavat edelleen kehittää akateemisia taitoja. Nämä ohjelmat vaativat yleensä yksi tai kaksi vuotta täysipäiväistä opiskelua. Jatko, opiskelijat yleensä on suoritettava opinnäytetyön, joka osoittaa pätevyyden kurssin materiaalia.

Joten mikä on Master Englanti Studies? Se on koulutusohjelma, joka edistää ymmärrystä Englanti kielen ja sen vaikutuksista. Aiheista tutkimuksessa usein syvällistä analyysiä alkuperästä ja etymologia kielen sekä sen maailmanlaajuisia vaikutuksia. Opiskelija voi oppia hallitseva länsimaisissa kulttuureissa ottaneiden Englanti ja miten se on vaikuttanut nykyaikaisen talouden, politiikan, oikeuden ja taiteen. Suuri osa kursseista voi sisältää kriittisen lukemisen ja kirjoittamisen harjoituksia.

Suoritettaessa tutkimusta, opiskelija kehittää analyyttisiä ja kriittisen ajattelun taitoja.Heille opetetaan harkitsemaan tietolähteitä ja arvioida vivahteita merkitys ja aitous. Opiskelija voi tulla paljon paremmin kirjailijoita ja parantaa julkisen puhetaidon koska ne kehittävät tekniikoita tiedottamista ja vakuuttamaan yleisöä.

Lukukausimaksuista kustannukset riippuvat toimielimelle. Kiinnostuneet otettava yhteyttä tunnustukset osastojen yliopistojen harkitaan. Opiskelijoita kannustetaan myös budjetoida matka- ja elinkustannukset opiskellessaan college.

Valmistuttuaan yksi näistä ohjelmista, valmistuneet voivat tulevat työelämään valmis vaativiin selkeä viestintä. Monet tulevat opettajat ja on vaihtoehtoja eri tasoilla julkisten ja yksityisten koulutuksen. Tutkinnon voi kirjoittaa ammattimaisesti tiedon tuottajia toistuvissa julkaisuissa tai freelance-toimittajien. Jotkut jopa keskittyä luomaan omaa kappaletta kirjallisuutta. Mainonta yritykset voivat palkata näiden ammattilaisten työtä markkinoinnissa.

Löytää oikea ohjelma, se on tärkeää ottaa huomioon niin monta vaihtoehtoa kuin mahdollista. Saatat hyötyä verkossa oppilaitokset, jotka ovat joustavia voittaa maantieteellisiä rajoituksia. Nämä ohjelmat tarjoavat usein erinomaista vastinetta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.