Keystone logo

45 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Englantilainen kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (45)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Englantilainen kirjallisuus

Suoritettuaan kandidaatin tutkinto, monet haluavat syventää tietojaan valitsemaansa opintolinjan kanssa maisteriksi. Nämä ohjelmat yleensä kestää yhdestä kolmeen vuotta, usein mahdollisuus opiskella kokonaan tai osa-aikaisesti.

Mikä on Master Englanti kirjallisuus? Tämä tutkinto on suosittu vastavalmistuneet, sekä ne, joilla on kokemusta, jotka haluavat vahvistaa käytännön tietoa akateemisen perusta. Master in Englanti Kirjallisuus on jatkotutkinto, joka tyypillisesti tutkii kirjoitettu Englanti kieli kerronta suhteessa niiden kirjallisuuden ja taiteen yhteyksissä. Opiskelija voi opiskella eri teoksia eri tekijöille, kirjoitettu eri aikakausilta. Tämä tutkinto tyypillisesti yhdistää kirjallisuuden teoria, luetun ymmärtäminen ja kritiikkiä, kielitieteen ja philogy. Lopussa koulutusohjelman opiskelijat usein tarvitaan tuottamaan ja puolustaa kirjallisen väitöskirja liittyvästä aiheesta opintoihinsa.

Master tutkinto Englanti kirjallisuutta sisältyy yleensä paitsi luetunymmärtäminen, mutta se voi myös antaa opiskelijoille kehittää edistyneitä kirjallisesti että suullisesti viestintätaidot, analyyttisiä taitoja ja ymmärrystä siitä, miten veneen onnistunut kerronta. Nämä taidot valmistella tutkinnon työllisyyden eri aloilla ja luovat vahvan perustan edelleen akateemisen harrastuksia.

Kustannukset maisteriksi voi vaihdella suuresti, joka perustuu valitun koulu, sen sijainti ja pituus ohjelman. Ota erityiset oppilaitos keskustella opetuksen kustannuksia ja taloudellista tukea.

Suoritettuaan maisterin tutkinto Englanti kirjallisuutta voi avulla voit olla oikeutettu opettamaan liittyvien kursseja korkeakoulussa tai yliopistossa tasolla. Monet valmistuneet usein työllistyvät aloilla media, journalismi, kirjoittaminen ja julkaiseminen.Kiitos käytännön taitoja oppinut koulutusohjelmassa, monet myös löytää työtä mainonta, suhdetoiminta, markkinointi ja useita muita näennäisesti vähemmän liittyvillä aloilla.

Joustavuus ja edullisuus opiskelu verkossa on luonut kasvua saatavilla olevista ohjelmista maailmanlaajuisesti. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.