13 Enologia eli viinioppi Master's degrees found
- Maisteri
- MSc
- Elintarviketutkimus
- Juomatutkimukset
- Enologia eli viinioppi
- Eurooppa8
- Pohjois-Amerikka3
- Aasia1
13 Enologia eli viinioppi Master's degrees found
Esittelyssä
University of Padova
Master of Science in Italian ruoka ja viini
- Padua, Italia
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Maisterin tutkinnossa tutkitaan arvokkaiden elintarvikkeiden ymmärtämistä, hallintaa, myynninedistämistä ja suojelua. Italian elintarviketuotantojärjestelmä toimii mallina, jonka avulla voidaan tunnistaa erityistekijät, jotka kuvaavat elintarvikkeiden ainutlaatuista arvoa ja jotka liittyvät erottamattomasti paikkaan (terroir) historiallisten, sosiaalisten ja kulttuuristen siteiden kautta.\nTämä tausta yhdistyy teknologian, ravitsemuksen, elintarviketurvallisuuden, ruokavalion ja terveyden sekä aistinvaraisten tieteiden viimeisimpään kehitykseen, jotka ovat terroiriin liittyvien korkealaatuisten elintarvikkeiden kasvavan kansainvälisen kysynnän keskeisiä tekijöitä.
Esittelyssä
École Conte
MS Management Gastronomia ja enologia
- Puteaux, Ranska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli
Management Gastronomy and Enology on tarkoitettu gastronomiasta ja enologiasta intohimoisille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan näillä aloilla samalla, kun he hankkivat johtamis- ja liikkeenjohtotaitoja.
Esittelyssä
University of Torino
Master in Viticultural and Enological Sciences
- Turin, Italia
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Viininviljely- ja enologisten tieteiden maisterin tutkinto on sellaisten ammattimaisten johtohenkilöiden kouluttamista, jotka pystyvät kohtaamaan maailmanlaajuiset viinimarkkinat vankalla teknis-tieteellisellä tietämyksellä, ja sillä on myös vahva käytännön ulottuvuus tutkimuskeskuksissa järjestettävän toiminnan kautta.
Esittelyssä
Universitat Politècnica de València (UPV)
Máster Universitario en Enología
- Valencia, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
1 vuosi
Kampuksella
Espanja
Valencian ammattikorkeakoulun Máster Universitario en Enología on tarkoitettu viinintuotannon ja -jalostuksen ammattilaisten, alan yritysten teknikoiden ja johtajien sekä tulevien viiniteknologian ja innovaatioiden tutkijoiden ja asiantuntijoiden kouluttamiseen.
Wine Scholar Guild
Samppanja-maisteriohjelma
- Washington, Yhdysvallat
Maisteri
Etäopiskelu
Englanti
KATTAVA TUTKIMUS- JA SERTIFIOINTIOHJELMA CHAMPAGNEN VIINIT Tämä on perusteellinen maisteritasolla suoritettava opintojakso, joka on tarkoitettu kaikille sitoutuneille viinin opiskelijoille, olivatpa sitten viinin ammattilaisia tai vakavia viiniharrastajia. Unelmaryhmä samppanja-asiantuntijoita kaikkialta maailmasta tarjoaa ainutlaatuisen ja dynaamisen oppimiskokemuksen samppanjan viineistä verkkopohjaisen opetustekniikan avulla. Samppanja vangitsee viinin ystävien sydämet, mielet ja kitalaet ympäri maailmaa kuin mikään muu viini. Se on yksi vahvimmista alueellisista viinibrändeistä maailmassa, eikä yksikään viiniasiantuntija voi pitää koulutustaan täydellisenä ilman syvällistä tietoa tästä kiehtovasta alueesta.
Wine Scholar Guild
Alsace-maisteriohjelma
- Washington, Yhdysvallat
Maisteri
Kampuksella
Englanti
TUTKI TODELLA ALSACE-VIINIASIANTUNTIJOIDEN JA MASTERFULLISTEN OHJAAJIEN ALLA ... Thierry MeyerDelve Alsaceen Elsassin asiantuntijan ja asukkaan, Thierry Meyerin, johtava ohjaaja. Opi arvostetulta vierasohjaajien paneelilta, mukaan lukien: Olivier Humbrecht, viinimestari, Domaine Zind-Humbrechtin omistaja ja johtaja Etienne Hugel (DEC), Hugel & Filsin entinen omistaja ja johtaja Thierry Fritsch, Elsassin viinineuvoston koulutusjohtaja ( CIVA) David Schildknecht, entinen kriitikko Wine Advocatessa Elsassen, Burgundin, Loiren laakson, Languedoc-Roussillonin, Samppanjan, Saksan, Itävallan, Itä-Euroopan, Amerikan itä- ja keskilänsi-viinitilojen, Uuden-Seelannin ja Etelä-Afrikan viineille. Sue Style, Elsassin asukas, ruoka- ja viinibloggaaja ja ohjaaja Andrew Jefford, viinikirjailija, "Uuden Ranskan" kirjoittaja
Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
II tason italialaisen keittiön ja viininvalmistuskurssi
- Turin, Italia
Maisteri
Täysaikainen
6 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Italialainen
Italian keittiön ja viininvalmistuksen II tason maisteriohjelma, joka kestää 180 päivää, ICIF kahteen osaan: ensimmäinen, 55 päivän pituinen, teoreettis-käytännön oppitunteja ICIF päämajassa, täydennettynä koulutusretkellä; toinen koostuu 120 päivän ammatillisesta harjoittelujaksosta (valinnainen, ei sisälly tilauskustannuksiin) koulun valitsemissa ravintoloissa.
Burgundy School of Business
MSc Wine Management
MSc
Täysaikainen
Kampuksella
Englanti
Opiskele eksklusiivisen Wine & Spirits Business -koulun ytimessä, joka on ensimmäinen rakennus, joka on omistettu opetukselle, tutkimukselle ja maisteluille maailmassa. Tämä maisteri on lippulaivaohjelma, jonka BSB loi vuonna 2012, ja siitä lähtien on tehty valtava määrä työtä parhaan sisällön, tiedekunnan ja opetuksen tarjoamiseksi. Kokonaisohjelmamme avulla opiskelijat voivat hankkia johtamis- ja taloudellisia taitoja alkoholijuomateollisuudessa syvällisen teoreettisen ja käytännön tiedon rinnalla kansainvälisestä liiketoimintaympäristöstä.
Italian University Line – IUL
Ruoka- ja viinijournalismi
- Florence, Italia
Maisteri
Kampuksella
Italialainen
Päällikön tavoitteena on tarjota teknisiä ja tieteellisiä taitoja, jotka liittyvät tuotteiden aistinvaraisiin ominaisuuksiin, taitoja, jotka keskittyvät viinin ja elintarvikkeiden muuntamisen tekniikoihin ja tekniikoihin. Kurssin suorittamiseksi suunnitellaan teoreettisia ja käytännön perusteellisia opintoja harjoittelun yhteydessä catering-ja vieraanvaraisuuden näkökohdista. Lopuksi tarjotaan oma ja erityinen tila tekstitaitojen ja -taitojen hankkimiseksi, jonka tarkoituksena on varmistaa täysi tuntemus eri tyyliin tarkoitettujen ja eri yleisöille suunnattujen tekstien tulkinnassa ja tuottamisessa.
Universite de Haute Alsace
Viini- ja viinitieteiden, viininviljelyn ja ympäristön maisteri
- Colmar, Ranska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli
Master SVV VE -kurssi kouluttaa seuraavan sukupolven päteviä johtajia viinineuvonnan, viinilainsäädännön ja tutkimuksen aloilla kestävän viininviljelyn optimoimiseksi. Tämä koulutus vastaa viiniteollisuuden nykyisiin haasteisiin, jotka pyrkivät optimoimaan ympäristöä kunnioittavia viljelykäytäntöjä.
Wine Scholar Guild
Bordeaux'n maisteriohjelma
- Washington, Yhdysvallat
Maisteri
Etäopiskelu
Englanti
Kattava online-opiskelu- ja todistusohjelma Bordeaux'n viineistä! Bordeaux'n maisteriohjelma on virallinen opintojakso, joka on suunniteltu viinikaupalle ja vakaville viinin opiskelijoille. Sen on luonut Wine Scholar Guild ja pääopettaja Jane Anson, Bordeaux'n kirjeenvaihtaja ja Decanter-lehden kolumnisti ja kirjan "Bordeaux Legends, The 1855 First Growth Wines" kirjoittaja. Bordeaux'n asiantuntijoiden unelmaryhmä ympäri maailmaa tarjoaa ainutlaatuisen ja dynaamisen oppimiskokemuksen verkkopohjaisen opetusteknologian avulla yhdistettynä valinnaiseen uppoamismatkaan itse alueelle. Ansaitse Bordeaux'n maisteritason todistus yhdeksän viikon itsenäisistä opinnoista, joita tukee 15 nauhoitettua verkkoseminaaria, kattava opasopas, interaktiivinen valmisteleva e-oppimismoduuli ja tietokilpailut itsearviointia varten.
Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Maisterin tutkinto viininviljelystä ja viininviljelystä
- Vila Real, Portugali
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Portugalin kieli
Viinitekniikan ja viininviljelyn maisterintutkinnon päätavoitteet ovat: jatkokoulutus, täydennys ja innovaatio ensimmäisellä kierroksella; Huippuosaamisen tieteellisten, teknisten ja ammatillisten taitojen kehittäminen; Viininviljelykapasiteetin parantaminen; Kyky suunnitella, innovoida ja arvioida uusia tekniikoita ja prosesseja tai parantaa toimintatapoja; Mekanismit kriittiseen analyysiin, joka perustuu vitikkokulttuuriin; Edistyminen tiedon ja taitojen muodostumisessa ja päivittämisessä.
Georgian Technical University
Maisteri viininviljelyssä ja viininviljelyssä
- Tbilisi, Georgia
Maisteri
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Valmistuttuaan tämän ohjelman, hankittu tietämys ja palkittu pätevyys, henkilö voi työskennellä yksityisen sektorin, hallitusten ja kansalaisjärjestöjen, kuten viiniyritysten, rypäleiden tuottajien, kuohuviinien ja tislattujen juomien yritykset, laboratoriot, makuista palkkiot, yhdistykset Joka työskentelee viininviljelyn ja vihannesten alalla, maatalousministeriö ja sen tytäryhtiöt.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Näytä vähemmän
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Juomatutkimukset Enologia eli viinioppi
Päällikön tutkinto merkitsee jatko-ohjelman loppuun suorittamista tietyllä alalla. Nämä ohjelmat voivat vaihdella keskimäärin kahdesta neljään vuoteen, ja ne ovat saatavissa yliopistoissa useissa eri maissa.
Mikä on maisteri vihreässä kirjassa? Tämä ohjelma keskittyy viinin tiedeon, ja opiskelijat kehittävät kehittynyttä tietoa rypäleiden viljelyn erityispiirteistä ja viinin valmistamisesta. Jotkut aiheet opiskelijat opiskelevat viiniköynnöksen fysiologia, viinintutkimus, viinin aistinvaraiset tieteet ja viinintuotanto. Tämän opetussuunnitelman lopputyöntekijöillä on suurempi kyky tunnistaa ja ratkaista viinin ja itse viiniteollisuuden ongelmat. Monissa ohjelmissa on riippumaton analyysi ja tutkimus tietyllä alueella opiskelijan valinnassa.
Viininvalmistusalan opiskelijat rakentavat vahvoja analyyttisiä taitoja, jotka ovat tärkeitä paitsi uralla myös muilla elämänalueilla. Opiskelijat saavat myös kykyä ratkaista lukuisia ongelmia ja kehittää teknisiä taitoja, jotka ovat välttämättömiä toimialalle.
Tämän tutkinnon suorittamiseen tarvittava rahamäärä vaihtelee maasta toiseen ja toiseen kouluun. Tekijöitä, kuten asuva asema, opetussuunnitelman pituus ja koulun sijainti voivat vaikuttaa dramaattisesti koko opetukseen.
Maisterin tutkinnon suorittaneille on monenlaisia mahdollisuuksia urallaan. He saattavat päätyä työskentelemään alan teknisellä puolella ja tuottamaan erilaisia viinejä. He voivat myös päättää käyttää johtajuustaitoja viinitarhan tai viinitarhan hoitamiseen tai käyttää tietämystään viinin konsulttina tai markkinoijana. Jotkin tyypilliset tehtävänimikkeet voivat olla viinin promoottori, viljelijän yhteyshenkilö, viinintuottaja, viinitarhanhoitaja tai viininvalmistajan insinööri.
Viininvalmistus-astetta voi saada lähin koulusta tai jopa verkosta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.