Keystone logo

12 Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Juomatutkimukset Enologia eli viinioppi 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Elintarviketutkimus
  • Juomatutkimukset
  • Enologia eli viinioppi
Opintoalat
  • Elintarviketutkimus (12)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Juomatutkimukset Enologia eli viinioppi

Päällikön tutkinto merkitsee jatko-ohjelman loppuun suorittamista tietyllä alalla. Nämä ohjelmat voivat vaihdella keskimäärin kahdesta neljään vuoteen, ja ne ovat saatavissa yliopistoissa useissa eri maissa.

Mikä on maisteri vihreässä kirjassa? Tämä ohjelma keskittyy viinin tiedeon, ja opiskelijat kehittävät kehittynyttä tietoa rypäleiden viljelyn erityispiirteistä ja viinin valmistamisesta. Jotkut aiheet opiskelijat opiskelevat viiniköynnöksen fysiologia, viinintutkimus, viinin aistinvaraiset tieteet ja viinintuotanto. Tämän opetussuunnitelman lopputyöntekijöillä on suurempi kyky tunnistaa ja ratkaista viinin ja itse viiniteollisuuden ongelmat. Monissa ohjelmissa on riippumaton analyysi ja tutkimus tietyllä alueella opiskelijan valinnassa.

Viininvalmistusalan opiskelijat rakentavat vahvoja analyyttisiä taitoja, jotka ovat tärkeitä paitsi uralla myös muilla elämänalueilla. Opiskelijat saavat myös kykyä ratkaista lukuisia ongelmia ja kehittää teknisiä taitoja, jotka ovat välttämättömiä toimialalle.

Tämän tutkinnon suorittamiseen tarvittava rahamäärä vaihtelee maasta toiseen ja toiseen kouluun. Tekijöitä, kuten asuva asema, opetussuunnitelman pituus ja koulun sijainti voivat vaikuttaa dramaattisesti koko opetukseen.

Maisterin tutkinnon suorittaneille on monenlaisia ​​mahdollisuuksia urallaan. He saattavat päätyä työskentelemään alan teknisellä puolella ja tuottamaan erilaisia ​​viinejä. He voivat myös päättää käyttää johtajuustaitoja viinitarhan tai viinitarhan hoitamiseen tai käyttää tietämystään viinin konsulttina tai markkinoijana. Jotkin tyypilliset tehtävänimikkeet voivat olla viinin promoottori, viljelijän yhteyshenkilö, viinintuottaja, viinitarhanhoitaja tai viininvalmistajan insinööri.

Viininvalmistus-astetta voi saada lähin koulusta tai jopa verkosta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.