Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Ergonomia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Muotoilun opinnot
 • Ergonomia
Opintoalat
 • Muotoilun opinnot (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Ergonomia

   Maisteriksi on korkeakoulututkinto, joka antaa tyypillisesti valmistuneet pitkälle ymmärtämään aihe tai kenttä. Onnistuneesti päätökseen kandidaatin vakinainen edellytys, ja ohjelma kestää yleensä yhdestä kolmeen vuotta. Valmistuttuaan jatko pidetään yleensä asiantuntija alansa.

   Mikä on Master ergonomia? Ohjelman aikana opiskelijat voivat opiskella miten ihminen vuorovaikutuksessa tuotteita, järjestelmiä ja ympäristöjä, jotka muodostavat heidän jokapäiväiseen elämäänsä. Tämä edellyttää yleensä kehittynyt tutkimus ihmisten terveyteen ja käyttäytymiseen, tunnistamisen ergonomiset riskit eri tuotteiden ja ympäristöjen ja käyttäjäkeskeisen lähestymistavan tuotteeseen ja järjestelmän luomisen. Jotkin ohjelmat saattavat vaatia harjoittelupaikkoja ja / tai tutkielma.

   Ergonomia on nopeasti kasvava ja kilpaillulla alalla. Siksi saada Master ergonomia voi antaa sinulle kilpailuetua mielenkiintoinen ja on-demand ammatti.Yhdistetty saadun tiedon psykologiaa, fysiologiaa, järjestelmän ja tuotesuunnittelu jättää usein valmistuneet valmistautuneet ratkaisemaan monimutkaisia ​​haasteita luodaan optimaalisesti toimiva maailmassa.

   Maan tutkimuksen koulun valinnasta ja pituus ohjelman kaikki vaikuttavat kokonaiskustannukset maisteriksi. Ota oppilaitoksen suoraan tietoa opetusta ja taloudellisen tuen mahdollisuuksia.

   Koska koulutettu ergonomien, valmistuneet voivat pystyä toimimaan sellaisilla aloilla kuin terveydenhuollossa, ilmailun, työturvallisuutta, ydinturvallisuus ja tuotesuunnittelun. Heillä on usein mahdollisuus työskennellä suurten yritysten tai konsultteina sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Master tutkinto ergonomia on myös yleisesti ensimmäinen askel on varmennettu rekisteröidyn ergonomien ja / tai saada jäsenyyden alueellisten ja kansallisten toimialajärjestöjen.

   Doing online maisteriksi voi sallia opiskelijat joustavuutta niiden täytyy yhdistää opiskelun ja muiden velvoitteiden, antaa heille mahdollisuuden hyödyntää kansainvälistä koulutusta riippumatta asuinpaikasta. Lisätietoja etsi ohjelma alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.