Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Eriarvoisuuden tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Yhteiskunnallisen kestävyyden tutkimus
  • Eriarvoisuuden tutkimus
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Eriarvoisuuden tutkimus

Ylempi korkeakoulututkinto auttaa opiskelijaa ymmärtämään aiheen, joka ei ole kandidaatin tutkinto-ohjelman ulkopuolella. Nämä jatkotutkinnot edellyttävät yleensä enemmän tutkimusta ja syvällistä opiskelua. Lisäksi maisterin tutkinto yleensä avaa jännittäviä urapolkuja valmistuneille, jotka yleensä maksaa enemmän kuin työpaikkoja, jotka vaativat vain poikamies.

Mikä on mestari epätasa-arvoisissa opinnoissa? Nämä maisteriohjelmat keskittyvät miesten ja naisten väliseen epätasa-arvoon eri puolilla maailmaa. Kurssit voivat myös keskittyä eriarvoisuuden risteytyksiin, kuten rotuun, seksuaaliseen suuntautumiseen ja taloudelliseen luokkaan. Opiskelija perehtyy tämän epätasa-arvon historiaan ja tutkii teorioita tasa-arvon lisäämisestä tulevaisuudessa. Opiskelija oppii näkemään yhteiskunnan sosiaalisten, kulttuuristen ja taloudellisten objektiivien avulla paremmin ymmärtämään epätasa-arvoa ohjaavia voimia. Monissa eriarvoisissa opinto-ohjelmissa maistuu kaksi vuotta kokopäiväisen opiskelijan suorittamiseksi.

Opiskelijat, jotka suorittavat maisterin tutkinnon epätasa-arvoisissa tutkimuksissa, voivat kehittää empatian tunteen ihmisille, jotka eivät ole itsensä kaltaisia. Tämä tunne voi palvella heitä hyvin henkilökohtaisissa ja urakehityksissä. Lisäksi valmistuneet tyypillisesti jättävät nämä ohjelmat uskomattomilla tutkimus- ja viestintätaidoilla, jotka ovat arvokkaita monille työnantajille.

Ei kahta maisterin tutkinto-ohjelmaa epätasa-arvo-opinnoissa. Opintojen hinnat voivat vaihdella maiden, alueiden ja yksittäisten yliopistojen välillä. Opiskelijoiden tulee tarkistaa kunkin koulun selvittää mahdolliset kustannukset.

Inhimillisten opintojen suorittaneiden tutkinnon suorittaneiden jatko-opiskelijat voivat jatkaa menestyvän yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden uralla. Jotkut tutkinnon suorittajat johtavat johtajien tai jopa perustajien voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, jotka työskentelevät syrjäytyneiden ihmisten kanssa oikeudenmukaisemman maailman luomiseksi. Toiset voivat jatkaa työskentelyä valtionhallinnon hyvinvointiorganisaatioissa, joissa hallitaan ihmisjoukkoja, jotka työskentelevät suoraan tarvitsevien ihmisten kanssa. Muut henkilöt, joilla on tämä tutkinto, työskentelevät hallituksissa poliittisina neuvonantajina. Nämä neuvonantajat analysoivat ehdotettuja toimintatapoja ymmärtääkseen mahdolliset vaikutukset syrjäytyneille yhteisöille.

Online-ohjelmien avulla monet opiskelijat ansaitsevat päällikönsä epätasa-arvotutkimuksissa etänä. Toiset valitsevat paikalliset yliopistot, ja jotkut opiskelijat matkustavat ulkomaille opintoihinsa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.