Keystone logo

8 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Englannin kieli ESL / Englanti toisena kielenä 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Kielet
  • Englannin kieli
  • ESL / Englanti toisena kielenä
Opintoalat
  • Kielet (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Englannin kieli ESL / Englanti toisena kielenä

Päällikön tutkinto on ensimmäisen asteen tutkinto, joka seuraa kandidaatin tutkintoa valmistumisasteen pohjalta. Se tarjoaa syvällisempää tutkimusta akateemisesta aiheesta, joka voi johtaa jatko-opintoihin tai avata ammatillisen kentän uran etujen edistämiseksi.

Mikä on ESL-maisteri? Tämä maisteriohjelma tarjoaa koulutusta niille, jotka haluavat opettaa englantia toisena kielenä. Tällä tasolla on yleensä käytännönläheistä ja ammatillista koulutusta sekä tutkimuskomponentteja. Kurssilla keskitytään usein luokkahuoneen tilanteisiin, opetusmenetelmiin, tietokoneiden ja uusien tekniikoiden käyttämiseen auttamaan muita oppimaan kieltä, tutkimustyökaluja ja menetelmiä sekä kielioppia. Jotkut voivat halutessaan valita valinnaisia ​​kursseja lasten, kulttuurin, kirjallisuuden ja elokuvan opettamiseen.

Opiskelijat, jotka suorittavat ESL-maisterin, ovat yleensä saavuttaneet vahvan opetustyön. Ne voivat myös kehittää ihmissuhdetaitoja ja tutkimuskykyjä. Näitä taitoja voidaan soveltaa useimmille toimialoille ja ammateille.

ESL-ohjelmien maisterin kulut voivat vaihdella koulusta, sen sijainnista ja tarjotun ohjelman pituudesta riippuen. Opintojen suorittaminen voi kestää yhdestä kahteen vuoteen.

ESL-ohjelmien maisterin tutkinto suuntautuu ensisijaisesti englannin kielen opetukseen muille kuin äidinkielisille. He saattavat etsiä opettajia julkisissa ja yksityisissä laitoksissa kaikilla koulutusasteilla ympäri maailmaa sekä kansainvälisissä järjestöissä ja kotimaisissa ja monikansallisissa yksityisyrityksissä. Opettamista lukuun ottamatta he voivat myös olla kustantajien, koulujen ja yritysten neuvonantajia ja tutkijoita. tai ESL-oppikirjoiden tai muiden opetusmateriaalien tekijöitä. Muihin toimialoihin, joissa tutkinnon suorittaneet voivat osallistua matkailuun ja matkailuun, kulttuurivälityspalveluihin tai käännöspalveluihin.

ESL: n maisteriohjelmat ovat saatavilla ympäri maailmaa kampuskohtaisina tai verkko-oppimisvaihtoehtona ja voivat myös yhdistää ne. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.