Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Espanjan kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Espanjan kieli
Opintoalat
 • Kielet (21)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Espanjan kieli

  Maisterin tutkinto on suunniteltu ansaittava päätyttyä kandidaatin tutkinto. Yleensä ne vaativat noin kaksi vuotta ja voi auttaa opiskelija saada erittäin vahva käsitys tietyn aihealueen. Nämä opintojaksot saatetaan tarjota erilaisia ​​eri aloilla.

  Mutta mitä on koulutukseltaan espanjaksi? Tämäntyyppinen ohjelma on suunniteltu oppilaille kaikki noin yksi eniten puhuttu maailman kielten. Opiskelijat voivat suorittaa kursseja parantaa niiden lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen ja kuuntelutaito espanjaksi, jonka tavoitteena on parantaa niiden viestintävalmiuksien kyseisessä kielillä. Muita aiheita voivat olla esimerkiksi kulttuuria ja tapoja espanjankielisten maiden sekä niiden historiasta, politiikasta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Jotkut ohjelmat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kääntäminen tai tulkkaus, kun taas toiset saattavat keskittyä kielitiede periaatteita, joihin Espanjan perustuu.

  Ne, jotka ansaitsevat maisteriksi espanjalainen voi löytää monia etuja näin. Opiskelija voivat usein parantaa kykyään kommunikoida useammalla kuin yhdellä kielellä, joka voi osoittautua hyödylliseksi monia mahdollisia uran. Opiskelu kieli voi myös parantaa opiskelijan kulttuuri- herkkyyttä ja vuorovaikutustaidot, jotka molemmat ovat hyödyllisiä globaalissa työpaikalla.

  Kustannukset Master espanjaksi voi vaihdella suuresti, riippuen rakenteesta kunkin yksittäisen ohjelman. Opiskelijoille, jotka haluavat tarkempia taloudellisia tietoja tulee ottaa yhteyttä valitsemaansa instituutio.

  Loppututkinto espanjaksi voi sallia opiskelijat työskentelemään useita eri uraa, erityisesti kansainvälisen komponentti. Opiskelija voi pystyä tulemaan kääntäjiä, tulkkeja tai kielen analyytikot; toinen vaihtoehto on tulla kielitieteilijä, joka opiskelee espanjaa.Valmistuneet voivat myös tulla kasvattajia, espanjan opettamiseen ei-syntyperäisten puhujien tai toisen kielen opettamisen espanjaa puhuville.

  On olemassa lukuisia vaihtoehtoja tällaista astetta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.