Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Espanjan kieli ja hispaaninen kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Espanjan kieli ja hispaaninen kulttuuri
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Espanjan kieli ja hispaaninen kulttuuri

Kansainvälinen liiketoiminta ja asiat on kasvava ala, vaativien ammattilaisten kanssa kielen ja kulttuurin ymmärtämisen tarpeen työskennellä yhteyksien maailmassa. Tarjoaa monitieteistä lähestymistapaa, Master Hispanic Studies antaa opiskelijoille laaja käsitys Latinalaisen Amerikan historia, kulttuuri, ja politiikassa. Kun tutkinto latinalaisamerikkalainen opiskelija voi aloittaa uransa ilman maantieteellisiä rajoja.

Mikä on Master Hispanic Studies? Se on monitieteinen tutkinto, joka kattaa Latinalaisen Amerikan historia, kulttuuri, ja politiikassa. Riippuen opiskelijoiden kiinnostusta, tutkimus voidaan räätälöidä erilaisia ​​painotuksia. Opintoviikkoja sisältää antropologia, historia, kulttuurintutkimus, Latinalaisen Amerikan kirjallisuutta ja kieliä sekä politiikan ja kansainvälisten suhteiden. Ohjelman aikana opiskelijat myös tutkia teemoja ja tutkia teorioita ymmärtää paremmin nykyajan Latinalaisessa Amerikassa.

Master latinalaisamerikkalainen Studies tarjoaa opiskelijoille syvällinen tuntemus Latinalaisen Amerikan. Monitieteinen myöntää opiskelijoille laaja käsitys historialliset, kulttuuriset ja poliittiset kysymykset. Koska ohjelmat ovat joustavia, opiskelija osaa jäsentää opinto omien tarpeidesi akateemista etuja.

Ohjelmat tarjotaan maissa ja kouluissa ympäri maailmaa, ja kustannukset vaihtelevat suuresti. Lisätietoja kustannuksista ja Kurssitarjonta, sinun tulee kytkeä suoraan koulut tarjoavat Master Hispanic Studies.

Valmistuneet kanssa Master Hispanic Studies ovat valmiita tulla maailmaan yritysten, korkeakoulujen, tai politiikasta. Kasvava kansainvälinen kysyntä kaksikielinen ammattilaisille pariksi syvä kulttuurinen ymmärrys, että opiskelijat hankkivat avaa heidät uraa ympäri maailmaa.Yhteinen urapolkuja kuuluvat kulttuuri- opintosihteeri, kansainvälisen liiketoiminnan ammattilainen, kääntäjä, julkinen ylläpitäjä, kouluttaja, tuonti / vienti asiantuntija, ja kansainväliset suhteet ammattilainen.

Opiskelijoille, jotka ovat innostuneita Latinalaisen Amerikan aiheista, Master Hispanic Studies avaa loputtomasti uramahdollisuuksia. Haluatko osallistua kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, on olemassa ohjelmia sopivat aikataulusta. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.