Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Esteetikon koulutus 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kosmetologian opinnot
 • Esteetikon koulutus
Opintoalat
 • Kosmetologian opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular locations

   Maisteri Ohjelmat sisään Esteetikon koulutus

   Mikä on kosmetologin koulutus?
   Kosmetologi tarjoaa ihonhoitopalveluja. Tämä voi sisältää mitä tahansa kasvohoidoista ja vahauksesta erikoistuneempiin hoitoihin, kuten mikrodermabrasioon ja kemiallisiin kuorintoihin. Esteetikot työskentelevät yleensä salongeissa, kylpylöissä tai ihotautitoimistoissa, mutta jotkut voivat työskennellä myös muissa ympäristöissä, kuten kosmetiikkakaupoissa.

   Miksi kosmetologin koulutus on tärkeää?
   On monia syitä, miksi kosmetologin koulutus on tärkeää. Ensinnäkin on tärkeää oppia tarjoamaan ihonhoitopalveluja turvallisesti ja tehokkaasti. Tähän sisältyy tieto oikeiden tuotteiden valitsemisesta ja käytöstä sekä hoitojen asianmukaisesta suorittamisesta. Lisäksi kosmetologin koulutus voi auttaa sinua ymmärtämään ihoa paremmin, jotta voit tarjota asiakkaillesi parasta mahdollista hoitoa. Lopuksi kosmetologin koulutus voi myös auttaa sinua rakentamaan menestyksekkään uran ihonhoitoalalla.

   >kirjoita esteettisen koulutuksen tutkinnoista / ohjelmista täällä
   Saatavilla on useita erilaisia kosmetologin koulutusohjelmia. Useimmat ohjelmat tarjoavat todistuksen tai tutkintotodistuksen, mutta on myös joitain, jotka tarjoavat osakkuusyritysten ja kandidaatin tutkintoja. Valitsemasi ohjelman tyyppi riippuu todennäköisesti uratavoitteistasi ja siitä, kuinka paljon aikaa sinun on käytettävä opintoihisi. Kaikki ohjelmat tarjoavat sinulle kuitenkin tarvittavat taidot ja tiedot menestyäksesi alalla.

   >Mitä aion opiskella esteettisen harjoittelun aikana?
   Useimmat kosmetologin koulutusohjelmat sisältävät luokkia ihon anatomiasta ja fysiologiasta, tuotetuntemuksesta, kasvohoidoista, karvanpoistomenetelmistä ja meikin käytöstä.

   Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.