Keystone logo

1 Maisteri Ohjelmat sisään Etnomusikologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Esittävät taiteet
 • Musiikkitiede
 • Etnomusikologia
Opintoalat
 • Esittävät taiteet (1)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular study format

  Maisteri Ohjelmat sisään Etnomusikologia

  Ylempi korkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, jonka opiskelijat voivat jatkaa kandidaatin tutkinnon vaatimusten täyttämisen jälkeen. Tutkinnon suorittaneen tutkinnon suorittaminen on vaikuttava tavoite, jonka avulla yksilöt voivat hankkia erikoistuneita tietoja ja korkeampia työpaikkoja valituilla aloilla.

  Mikä on etnomusikologian päällikkö? Tämä tutkinto sallii ehdokkaiden tutkia laajasti musiikkia kulttuurisessa yhteydessä ja ymmärtää täysin musiikin roolin yhteiskunnassa. Monet koulut sisällyttävät teoreettisia, käytännöllisiä ja kulttuurisia osia ohjelmiinsa. Tutkijat voivat esimerkiksi suorittaa täydennyskoulutusta tanssin, teatterin, historian, kielitieteen, psykologian, antropologian ja kulttuuritieteiden opinnoista. Tutkinto-ehdokkaat voivat myös erikoistua tietyn maantieteellisen alueen musiikkiin ja kulttuuriin.

  Etnomusikologian päällikkö voi auttaa opiskelijoita saamaan vahvaa osaamista erilaisissa osaamisalueissa, kuten organisaatiossa ja ajanhallinnassa. Musiikin syvällisen ymmärtämisen lisäksi yksilöt voivat myös tulla taitaviksi osallistumaan yleisöön luovalla ilmauksella.

  Useat tekijät määräävät kustannukset, jotka aiheutuvat Master of Ethnomusicology -harjoittelusta. Kaksi suurimmista on valitun ohjelman pituus ja sen sijainti. On parasta tavoittaa kouluille uusimmat tiedot ohjelmakustannuksista.

  Musiikki on yhteiskunnan jatkuva ja monipuolinen osa, jota ihmiset ovat vuorovaikutuksessa ja erilaisten keinojen kautta. Tämän laajan, jatkuvasti muuttuvan dynaamisen dynamiikan ansiosta alan maisteritutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa useita urapolkuja. Esimerkiksi onnistunut ehdokas voisi tulla opettajaksi, työskennellä museossa tai auttaa teatteriesitysten tuottamisessa. Museon kuraattori, musiikinopettaja, kuoronjohtaja ja kulttuuri-analyytikko ovat kaikki esimerkkejä potentiaalisista tehtävistä.

  Etnomusiologian päällikön kiinnostuneet voivat hakea ohjelmia eri puolilta maailmaa, niin kampuksella kuin verkossakin. Aloitaksesi maisterin tutkinto-matkan, etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä päälomake.