Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Eurooppaoikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kansallisen lainsäädännön opinnot
  • Eurooppaoikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Eurooppaoikeus

Jotta päästäisiin suurempaan joukkoon jännittäviä uran, monet opiskelijat päättävät jatkaa koulutustaan ​​suoritettuaan kandidaatin tutkinnon ottamalla päällikön ohjelmaan. Päällikön tutkinnon suorittaminen voi antaa opiskelijoille erikoistunutta tietämystä valitsemaasi ammattialaan.

Mikä on eurooppalaisen oikeuden maisteri? Kuten nimestäkin ilmenee, tällainen ohjelma antaa opiskelijoille asiantuntevan tietämyksen eurooppalaisesta lainsäädännöstä tarjoamalla kursseja aiheista, kuten lain mekaniikka. Opiskelija osaa tutkia eri tyyppisiä lakeja, kuten veroja, kuluttajia, internetiä ja yhtiöoikeutta, jotta he voivat ymmärtää aiheen laajemmin. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille kattavan käsityksen siitä, miten lakitoiminnot toimivat sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Kuten minkä tahansa maisteriohjelman, eurooppalaisessa oikeustieteessä opiskelijat kehittävät taitoharjoituksia, jotka voivat osoittautua hyödyllisiksi sekä uralla että henkilökohtaisissa pyrkimyksissä. Erinomainen tutkimus ja organisaatiotaidot voisivat auttaa opiskelijaa erottumaan työmarkkinoilla, kun taas viestintätaidot voivat olla hyödyllisiä kaikilla elämän osa-alueilla.

Mestarin tutkintoon ei ole asetettu hintaa. Kustannukset vaihtelevat koulujen välillä, erityisesti eri maiden yliopistojen välillä ja siitä, johtuvatko kurssit henkilökohtaisesti tai verkkohintojen hinnat poikkeavat voimakkaasti.

Opiskelijat, jotka saavat mestarin eurooppalaisessa oikeudessa, saattavat päästä mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön. Hallituksen virkamiehen tekeminen on monille mielikuvia työtä, kun taas toiset hyväksyvät asemia asianajajana joko kansallisella tai kansainvälisellä tasolla. Jotkut löytävät työpaikkoja opettajina täyttäessään, kun taas toiset mieluummin etsivät ammatteja tuomioistuimen virkamiehiksi. Työpaikkoja valtion neuvonantajina voi olla myös saatavilla.

Master-tutkinto voidaan ansaita joko verkossa tai henkilökohtaisesti. Opiskelijoiden aikatauluista riippuen verkko-opetukset voivat antaa heille joustavuutta, jota he tarvitsevat tasapainottaakseen koulutustaan ​​omaan elämäänsä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.