Keystone logo

3 Maisteri Ohjelmat sisään Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE) 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE)
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (3)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Filosofia, politiikka ja taloustiede (PPE)

  Ansaita maisteriksi altistaa opiskelijat mahdollisuuksien maailma. Nämä tietyt astetta joskus kutsutaan jatkotutkintoja koska niiden ohjelmia yleensä varattu niille, jotka ovat jo valmistuneet ja ansaitsi kandidaatin tutkinnon.

  Mikä on Master filosofian, politiikan ja Economics (PPE)? Tämä monikerroksinen tutkinto antaa opiskelijoille kattava yleiskuva kolmen edellä mainitun aloilla. Aiheista, kuten vertaileva hallinnon, tarjonta ja kysyntä, etiikka, ja valtiotieteen käsitellään laajasti. Yleisenä tavoitteena ohjelman on osoittaa opiskelijoille, kuinka kolme erillistä akateemisilla aloilla vaikuttaa ja erkanevat toisistaan. Muita kursseja historian, sosiologian, ja löytyy kirjallisuudesta tarvita valmistumisen joissakin ohjelmissa.

  Ne, jotka ansaitsevat maisteriksi voi odottaa saada erilaisia ​​etuja valmistumisen jälkeen.Monet opiskelijat, erityisesti ne, jotka ovat jo työssä, ansaita korkeampia palkkoja ja päästä määrän kasvuun urakehitysmahdollisuuksiin.

  Kustannukset ansaita maisterin riippuu lukuisista tekijöistä. Maantieteellinen sijainti ja institutionaalisten hinnat on eniten syvällinen vaikutus ohjelman kustannuksiin. Lisätietoja opiskelijoiden tulee ottaa yhteyttä ohjelman valinta suoraan.

  Sen jälkeen ansaita tämän verran, suurin osa valmistuneista haluavat työskennellä akateemisen alan. Paljon niitä halutessaan tulla yliopiston professorit tai ohjaajien. Niitä voidaan myös odotetaan julkaisevan kirjallisuutta ja antaa kommentoidaan merkittäviä asioita. Monet professorit haluavat omistaa suurimman osan aikaa tutkien eri aiheista ja aiheista. Pieni osa valmistuneista haluavat työskennellä valtion virastojen, edesauttamalla vastuussa tehdä tärkeitä taloudellisia päätöksiä.

  Sinulla on suuri joukko koulutus vaihtoehtoja, kun se tulee ansaita tämän verran; jotkut haluavat ansaita määrin kokonaan verkossa. Saat lisätietoja vaihtoehtoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.