Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Materiaalitekniikka Fotoniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Materiaalitekniikka
  • Fotoniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (23)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Tekniikan alan opinnot Materiaalitekniikka Fotoniikka

Yleensä edellytetään kahden vuoden täysipäiväistä opiskelua, maisteriksi on seuraava täydellinen koulutustaso yläpuolella kandidaatin tasolla. Maisteriohjelmaa hyväksyvät usein rajallinen määrä hakijoita, joten opiskelijat tulisi pitää laadut korkea lisätä mahdollisuuksia ottamista.

Mikä on Master Photonics? Opiskelijat, jotka tulevat tekniikan tai fysiikka taustat saattanut ottaa kursseja koskettanut luminanssi, mutta maisteriohjelman valmistelee niitä syvällisempää, keskittyi tutkimuksia aiheesta. Uralla sisältää yhdistelmän akateemista analyysi valon liittyvistä aiheista sekä lab toimintaa harjoittaa käsitteitä kuin he oppivat. Työ on valmis sekä erikseen sekä ryhmissä.

Työmahdollisuuksia parannettu maisterin tutkinnon koska ne ovat parempia valmis käsittelemään teknisiä näkökohtia laserit, spektroskopia ja optiikka.Maisteriohjelma auttaa opiskelijaa ymmärtämään sekä teoriaa ja soveltamista fotoniikan, jolloin valmistui jatko sekä tieteen ja tekniikan näkökohtia erikoisuus.

Kustannukset vaihtelevat koulun ja sen sijainti. Hakijoiden pitäisi vertailla hintoja opetusta ja maksuja kaikkialla eri toimielimet valita ohjelma, joka sekä vastaa niiden talousarvioon ja koulutustarpeisiin.

Opiskelijoille, jotka menevät teollisuuden työskentelevät usein viestinnän, terveydenhuollon tai aurinkoenergian yritykset. Ne voivat myös löytää työtä varten laitevalmistajan käsittely tuotekehityksen tai osana joukkueen helpottaa asiakirjojen ja markkinointia. Viestinnän valtakunnassa, he usein yhteistyötä insinöörien muilta aloilta, kuten siviili- ja sähkö-, ja se voi rajapinta valtion ja suunnittelijoille. Valmistuneet jotka jatkavat opintojaan tulla erikoisuuksia orastavaa tutkimusta johti joidenkin maailman huippuyliopistoihin.

Koulut tarjoavat maisteriohjelmaa fotoniikan sijaitsevat ympäri maailmaa, mutta merkittävä klusterin laadun ohjelmat löytyvät Keski- ja Pohjois-Euroopassa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.