8 Gastronomia Master's degrees found
- Maisteri
- MSc
- Elintarviketutkimus
- Ruokatieteet
- Gastronomia
- Eurooppa7
- Etelä-Amerikka1
8 Gastronomia Master's degrees found
Esittelyssä
Gasma, Gastronomy & Culinary Management Campus
Maisteri gastronomiassa ja kulinaarisessa hallinnassa
- Castellón de la Plana, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
7 kuukaudet
Kampuksella
Espanja
Gastronomian ja kulinaarisen johtamisen maisterintutkinnollamme omaksumme "tekemällä oppimisen" -metodologian, jonka avulla teoria herää henkiin käsien ja aistien kautta, mikä tekee jokaisesta oppitunnista ainutlaatuisen mahdollisuuden tutkia, kokeilla ja luoda.
Esittelyssä
NEOMA Business School
MSc Viini ja gastronomia
- Reims, Ranska
MSc
Täysaikainen
15 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
MSc Wine &; Gastronomy on kokopäiväinen englanninkielinen maisteriohjelma, joka tarjoaa kattavan, moniulotteisen lähestymistavan elintarvikkeiden ja juomien markkinoinnin dynaamiseen sektoriin yhden maailman tunnetuimman gastronomisen maan sydämessä.
Esittelyssä
École Conte
MS Management Gastronomia ja enologia
- Puteaux, Ranska
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Ranskan kieli
Management Gastronomy and Enology on tarkoitettu gastronomiasta ja enologiasta intohimoisille opiskelijoille, jotka haluavat kehittää asiantuntemustaan näillä aloilla samalla, kun he hankkivat johtamis- ja liikkeenjohtotaitoja.
Esittelyssä
LCI Barcelona
Maisterin tutkinto gastronomisen ja mainosvalokuvauksen alalla
- Barcelona, Espanja
Maisteri
Osa-aikainen
10 kuukaudet
Kampuksella
Englanti
Sukella kulinaarisiin taiteisiin ja herätä ruokahalua kuvillasi! Gastronomisen ja mainosvalokuvauksen maisteriohjelmamme on uraauurtava ohjelma, joka yhdistää gastronomian loiston sen graafiseen esittämiseen ja viestintään. Hiomme tekniikkaasi ja luovuuttasi tuottaaksemme upeita tuloksia, jotka herättävät monenlaisia tuntemuksia.
Esittelyssä
Mondragon Unibertsitatea
Maisterin tutkinto gastronomian opettajankoulutuksessa
- Online
Maisteri
Täysaikainen, Osa-aikainen
1 vuosi
Etäopiskelu
Espanja
Yliopiston Gastronomian opettajakoulutuksen maisteri on ohjelma, jonka tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka haluavat vankan pedagogisen ja spesifisen didaktisen pohjan työskennellä gastronomian alalla.
Esittelyssä
Mondragon Unibertsitatea
Gastronomisten tieteiden maisteri
- San Sebastián, Espanja
Maisteri
Täysaikainen
18 kuukaudet
Kampuksella
Espanja, Englanti
Virallinen yliopiston maisterin tutkinto kehittääksesi ammatillista tulevaisuuttasi uusien elintarvikkeiden tutkimuksen ja innovaation alalla sekä opetuksessa ja tohtorin tutkinnossa.
Ferrières
MSc Ferrieres
- Ferrières-en-Brie, Ranska
MSc
Täysaikainen
18 kuukaudet
Kampuksella
Englanti, Ranskan kieli
Ferrieres MSc:n tavoitteena on kehittää tehokkaita yksilöitä, osaavia johtajia ja monipuolisia yrittäjiä Hospitality-, gastronomian-, tapahtuma- ja luksuspalveluiden hallinnan aloilla.
Foundation for Higher Education San Mateo (Fundación para la Educación Superior San Mateo)
Erikoistunut gastronomisten palvelujen hallintaan
- Cundinamarca, Kolumbia
Maisteri
Kampuksella
Espanja
Gastronomisten palvelujen hallinnan erikoistumisen valmistunut erottuu seuraavista: Laaditaan ja toteutetaan käytännöt ja menettelyt osaston tai laitoksen toimintaa varten. Hallitse tavaroiden ja palvelujen tarjontaa strategisen suunnitelman ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Määritä tarjottavien palvelujen tyyppi ja toteuta toimintatavat. Alueeseen liittyvien talousarvioiden valmistelu Määrittele ja standardoi tuotantotoimiin liittyvät prosessit ja menettelyt, suunnittelun, toteutuksen ja valvonnan toteutus Suorita tuotantoindikaattoreiden seuranta-, valvonta- ja todentamisprosessi, tunnistaen korjattavat näkökohdat ja laatimalla parantamisstrategioita toimittajien valinta ja valvonta laitoksen moitteettoman toiminnan takaamiseksi ostosten suunnittelun ja materiaalien ja tarvikkeiden varastojen valvonnan mukaisesti
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Suosittuja paikkoja
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Ruokatieteet Gastronomia
Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.