Keystone logo

Maisteri Ohjelmat sisään Genetiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Terveydenhuolto
 • Lisääntymislääketiede
Opintoalat
 • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Genetiikka

  Ne, jotka etsivät perusteellisempaa koulutusta omalla alallaan, voivat harjoittaa maisterin tutkintoa, joka on ensimmäinen tutkintonimike. Päällikön ohjelma kestää tyypillisesti kaksi tai useampia vuosia, ja se vaatii raskaampaa tutkimusta ja tutkimusta kuin perusopetuksen ohjelmat.

  Mikä on genetiikan maisteri? Tämä tutkinto-ohjelma opettaa tutkijoita globaaleista geneettisistä huolenaiheista ja valmistaa heitä käsittelemään haasteita, joita usein esiintyy. Se tekee tämän solujen tekniikoiden, solujen signaloinnin, neurobiologian, immunologian, geneettisen toksikologian ja monien muiden kurssien kautta. Jokainen ryhmä tarjoaa kokeneille tutkijoille vahvemman teoreettisen kehyksen, joka vaaditaan suorittamaan osaamista kehittyneiden tieteellisten urien aikana.

  Kaikissa vaadittavissa kursseissa opiskelijoiden odotetaan hallitsevan ammattitaitoa, kuten tietojärjestystä, asianmukaisesti tieteellistä menettelyä ja käsitellä nykyaikaista tutkimusta ja lääketieteellistä teknologiaa. Vaikka jälkimmäiset kaksi on suunniteltu valmistamaan oppilaita uran alalla, tietojen organisointi voi auttaa tekemään päivittäisiä tehtäviä, kuten budjetointi helpompaa.

  Hinnoittelussa kiinnostuneet henkilöt tekevät oman tutkimuksensa ennen sitoutumistaan ​​tiettyyn kouluun. Opiskelukustannukset vaihtelevat suuresti eri laitosten ja isäntämaiden välillä, ja ne voivat olla lyhyempiä tai pitempään riippuen siitä, millaista potentiaalinen opiskelija sattuu valitsemaan.

  Yksi asia kiinnostuneille osapuolille on eniten kiinnostunut, ennen kuin valitaan koulutusohjelma, miten se vaikuttaa heidän valitsemaan tulevaisuuden uraa. Geenitutkimuksen maisterin tutkinto tarjoaa melko erikoistunutta koulutusta, mutta silloinkin loppututkinnon suorittaneet voivat odottaa löytäneensä monta työpaikkaa heille, kun he suorittavat koulutuksensa. Kliininen tutkimusasiantuntija, terveydenhuollon tutkija, kasvinjalostaja ja lääketieteellinen tutkija ovat osa tutkintoon läheisimpiä töitä, kun taas muut työpaikat, kuten korkeakouluopettaja, lääketieteen myyntiedustaja ja laboratorioteknikko, käyttävät yhä hyväkseen koko ohjelmassa opetettuja taitoja.

  Online-kurssit voivat olla ihanteellinen valinta opiskelijoille, joilla on kiireisiä aikatauluja, mutta ne, jotka etsivät jotain perinteistä, voivat hyötyä henkilökohtaisten tai jopa kansainvälisten luokkien harjoittamisesta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.