Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Maisterintutkinnot sisään Genetiikka 2023

Maisteri Ohjelmat sisään Genetiikka 2023

Yleiskatsaus

Ne, jotka etsivät perusteellisempaa koulutusta omalla alallaan, voivat harjoittaa maisterin tutkintoa, joka on ensimmäinen tutkintonimike. Päällikön ohjelma kestää tyypillisesti kaksi tai useampia vuosia, ja se vaatii raskaampaa tutkimusta ja tutkimusta kuin perusopetuksen ohjelmat.

Mikä on genetiikan maisteri? Tämä tutkinto-ohjelma opettaa tutkijoita globaaleista geneettisistä huolenaiheista ja valmistaa heitä käsittelemään haasteita, joita usein esiintyy. Se tekee tämän solujen tekniikoiden, solujen signaloinnin, neurobiologian, immunologian, geneettisen toksikologian ja monien muiden kurssien kautta. Jokainen ryhmä tarjoaa kokeneille tutkijoille vahvemman teoreettisen kehyksen, joka vaaditaan suorittamaan osaamista kehittyneiden tieteellisten urien aikana.

Kaikissa vaadittavissa kursseissa opiskelijoiden odotetaan hallitsevan ammattitaitoa, kuten tietojärjestystä, asianmukaisesti tieteellistä menettelyä ja käsitellä nykyaikaista tutkimusta ja lääketieteellistä teknologiaa. Vaikka jälkimmäiset kaksi on suunniteltu valmistamaan oppilaita uran alalla, tietojen organisointi voi auttaa tekemään päivittäisiä tehtäviä, kuten budjetointi helpompaa.

Hinnoittelussa kiinnostuneet henkilöt tekevät oman tutkimuksensa ennen sitoutumistaan ​​tiettyyn kouluun. Opiskelukustannukset vaihtelevat suuresti eri laitosten ja isäntämaiden välillä, ja ne voivat olla lyhyempiä tai pitempään riippuen siitä, millaista potentiaalinen opiskelija sattuu valitsemaan.

Yksi asia kiinnostuneille osapuolille on eniten kiinnostunut, ennen kuin valitaan koulutusohjelma, miten se vaikuttaa heidän valitsemaan tulevaisuuden uraa. Geenitutkimuksen maisterin tutkinto tarjoaa melko erikoistunutta koulutusta, mutta silloinkin loppututkinnon suorittaneet voivat odottaa löytäneensä monta työpaikkaa heille, kun he suorittavat koulutuksensa. Kliininen tutkimusasiantuntija, terveydenhuollon tutkija, kasvinjalostaja ja lääketieteellinen tutkija ovat osa tutkintoon läheisimpiä töitä, kun taas muut työpaikat, kuten korkeakouluopettaja, lääketieteen myyntiedustaja ja laboratorioteknikko, käyttävät yhä hyväkseen koko ohjelmassa opetettuja taitoja.

Online-kurssit voivat olla ihanteellinen valinta opiskelijoille, joilla on kiireisiä aikatauluja, mutta ne, jotka etsivät jotain perinteistä, voivat hyötyä henkilökohtaisten tai jopa kansainvälisten luokkien harjoittamisesta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Terveydenhuolto
Opintoalat
  • Terveydenhuolto (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto