Keystone logo

50 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Geoinformatiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Geoinformatiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (50)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Geoinformatiikka

Opiskelijoille, jotka haluavat edistää opintojaan geoinformatiikan saatuaan niiden kandidaatin tutkinto, Master geoinformatiikan on hyvä tavalta. Maisteriohjelma kehittää edelleen analyyttinen valmiuksia ja ongelmanratkaisun taitoja valmistaa opiskelijoita eri uraa.

Sinulla voi olla miettimättä, mikä on Master geoinformatiikan? Tämä tutkinto keskittyy ymmärtämään maantieteellisiä, organisatorisia ja teknisiä näkökohtia maantieteelliset tietojärjestelmät ja tiedettä. Opiskelija hankkii taitoja visualisointi paikkatietojen ja kartta suunnitteluun. Esimerkkejä kursseista sisältyy visualisointi, analyysi, ja paikkatietoja hallinta. Opiskelijat oppivat teoriaa, joka tukee yksittäisten suunnittelu, käytännön harjoituksia, ja analyysi tehtäviä ja hankkeita.

Maisterin tutkinto on hyötyä monella tavalla.Valmistuneet diplomi Geoinformatiikan on kilpailuetu muihin nähden työmarkkinoilla, ja on valmis johtotehtäviin kanssa korkeampi palkka. Heidän koulunkäynti valmistelee heitä ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia, ja analyyttisiä taitoja oppinut auttaa monilla elämänalueilla.

Opiskelijat voivat ansaita Master of geoinformatiikan yliopistoissa ympäri maailmaa. Ohjelman pituus voi vaihdella kouluittain, kuten myös kustannukset opetusta. Tutkimus määrä kouluja ja saada heihin yhteyttä suoraan selvittää, mitä taloudellisia velvoitteita olisi.

Valmistuneet diplomi Geoinformatiikan valmistetaan monia uramahdollisuuksia. Riippuen niiden korkotaso, yksilöt voivat halutessaan työskennellä eri aloilla, mukaan lukien kartoitus ja maanmittaus, resurssien hallinta, suunnittelu ja kaavoitus, ekologia ja suojelu, ja maa- ja metsätalouden. Työnantajat ovat myös kansalaisjärjestöt, yritykset, yliopistot, ja tutkimuslaitoksia.

Opiskelijat kiinnostunut maisteriohjelman geoinformatiikan pitäisi alkaa toteuttaa tarvittavat toimet löytää oikea koulu. On laaja tietokanta tutkia vaihtoehtoja, ja ei ole mitään tekosyytä viivyttää prosessia. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.