Keystone logo

78 Maisteri Ohjelmat sisään Geologia 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Luonnontieteet
 • Geotieteet
 • Geologia
Opintoalat
 • Luonnontieteet (78)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Geologia

  Toteuttamalla maisterin tutkinto, opiskelijaa pystyvät laajentaa ymmärrystä aiheesta ja soveltaa tätä ymmärrystä erilaisia ​​reaalimaailman pyrkimyksiä. Ei vain tämä voi johtaa lisääntyneeseen tunnetta henkilökohtaista täyttymystä, se voi olla myös hyvä tapa varmistaa palkitsevan uran valitulla alalla. Geologia on yksi tällainen kenttä, että opiskelijat voivat harjoittaa saadakseen selvä käsitys maan itse ja miten se tuli olla.

  &nbsp

  Mikä on Master Geologian? Tämä työselostus käsittelee kaikkia asioita maan, sen fysikaalinen koostumus kehitysprosessi. Opiskelija taholle luokkiin ekologia, kemian, fysiikan ja monia muita aiheita, jotka liittyvät geologiset tieteeseen. Kehittynyt tutkimus maa voidaan sitten soveltaa useilla aloilla, mukaan lukien asiat, kuten suunnittelu- ja tehtävissä korkeakoulujen.

  &nbsp

  Hakiessaan Master geologian opiskelijat voivat valita erilaisia ​​painotuksia riippuen niiden etuja ja kykyjä. Taidot kertynyt kautta työselostus voidaan soveltaa kaikkialla maailmassa, mikä voi olla tärkeää opiskelijoille haluavat tehdä matkustaa osan niiden pitkän aikavälin uraan liittyviä tavoitteita.

  &nbsp

  Koska lukukausimaksut voivat vaihdella kouluittain, se 's tärkeää, että kaikki opiskelijat ovat täysin tietoisia kokonaiskustannuksista ennen mitään pysyvää päätöksiä. Tässä tapauksessa se 's parasta ottaa yhteyttä mahdollisille kouluun suoraan sen varmistamiseksi, että se sopii yhteen ' s talousarvio.

  &nbsp

  Sikäli kuin uraa ovat huolissaan, ansaita maisterin 's tutkinto geologia voi avata ovien lukumäärä valmistuneille. Opiskelijat voivat turvata työtä ympäristö- tai energiateollisuuden, ja jotkut saattavat jopa pitää tutkimustehtävissä korkean profiilin oppilaitoksissa.Kiinnostuneet maan 's ohi voi soveltaa tietojaan arkeologisia harrastuksia, kun taas toiset voivat halutessaan ottaa insinöörin tai siviilitöihin.

  &nbsp

  Online työselostus tarjoamia top oppimiseen voi sallia opiskelijoita ympäri maailmaa hankkia tarpeellisia taitoja turvata palkitseva ura. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.