Keystone logo

160 Maisteri Ohjelmat sisään Geotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Luonnontieteet
 • Geotieteet
Opintoalat
 • Luonnontieteet (160)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Geotieteet

  Maisterin tutkinto on akateeminen tutkinto, joka on ajoivat viimeistely opinnoissa. Kiinnostuneille järjestelmien maa, Master in Geotieteet voi olla hyvä polku seurata. Useimmat astetta tarjotaan vaativat opiskelijaa suorittamaan tutkimuksen paperi tai diplomityö.

  Mikä on Master Geotieteet? Opiskelijat viettävät paljon aikaa hoonauksesta tutkimuksen taitoja ja oppia, miten vuorovaikutus eri maan osien ja biosfäärin vaikuttavat ilmastoon. Painopiste on biogeokemialliset syklit ja yleinen ilmakehän tiede. Opiskelijat saavat ymmärtämistä aloilla kuten ilmakehän kemia, fysikaalisia ilmiöitä, fyysinen maantiede, meteorologia, ja ekologia. He myös oppivat käyttämään kehittyneitä laboratorio-pohjainen ja laskennallisia menetelmiä, sekä saada kokemusta alan toimintaan.

  Ansaita Master Geotieteet voi olla erittäin hyödyllistä opiskelijoille.Ne keskittyvät parantamaan analyyttisiä taitoja, joka auttaa monilla elämänalueilla. Maisterin tutkinto antaa niille kilpailuedun työvoimasta yli, jotka ovat vain suorittanut opinnoissa. Tutkinto mahdollistaa myös tutkinnon työskennellä ympäri maailman.

  Koska on olemassa maa tiedeohjelmissa ympäri maailmaa, koulu kustannukset voivat vaihdella melkoisesti riippuen ohjelmasta. Tutkimus eri koulujen ja ottaa heihin yhteyttä suoraan selvittää, mitä taloudellisia velvoitteita olisi.

  Kun Master Geotieteet, monia uramahdollisuuksia opiskelijoille. Valmistuneet voivat työskennellä aloilla konsultointi, ympäristöasioiden hallinta, veden ja ilmastokysymykset, kansainvälinen apu, luonnonsuojelu suunnittelu, kehittäminen analyysimenetelmien ja tietoa, tutkimuksen. Tulevaisuuden työnantajat voivat sisältää läänien ja kuntien valtuustot ja kansalaisjärjestöt. On työmahdollisuuksia sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

  Auttaa opiskelijoita ansaita tutkinto tehokkaasti ja oikeudenmukaisesti, monet koulut tarjoavat luokat verkossa. Nämä yksityishenkilöt voivat oppia ja työskennellä oman aikataulun, mikä vapauttaa enemmän aikaa perheen kasvattamiseen tai töihin toiseen tehtävään. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.