Keystone logo

16 Maisteri Ohjelmat sisään Globaali johtajuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Johtamisopinnot
  • Johtajuus
  • Globaali johtajuus
Opintoalat
  • Johtamisopinnot (16)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Globaali johtajuus

Suorituksen antaminen on ilahduttava saavutus, joka vaatii omistautumista ja pysyvyyttä. Valmistautumalla jatko-ohjelmaan yksilö valmistautuu siirtymään ura-alueelle edistyneemmällä kapasiteetilla tai siirtymään valittuun alueeseen.

Opiskelija, joka harkitsee ilmoittautumista, voi ihmetellä, mikä on Master Global Leadership? Tämä koulutusvaihtoehto tarjoaa yksilöille liiketoiminnan periaatteita ja rahoitusta, jotka ovat välttämättömiä työskentelemään kansainvälisissä organisaatioissa erilaisissa tilanteissa. Näihin kuuluvat organisaatiomuutoksen luomiseen liittyvät järjestelyt, ryhmien helpottaminen, viestintä ja yrityksen tehokkuuden parantaminen globaalissa ympäristössä. Opintojakso keskittyy tyypillisesti talouskehitykseen, yleiseen järjestykseen ja monikulttuurisiin suhteisiin liiketoimintaympäristössä.

Opiskelija voi päästä maisteriohjelmaan globaalissa johtamisessa oppimaan taitoja, jotka ovat välttämättömiä menestymään johtajana monikansallisessa yrityksessä. Tämäntyyppinen korkeakoulututkinto antaa yksilölle mahdollisuuden hankkia taitoja, jotka edistävät organisaation edistämistä ja edistystä.

Master-tutkintojen kustannuksia on vaikea ennustaa monenlaisten käytettävissä olevien ohjelmien vuoksi. Ne voivat kestää yhden ja kolmen vuoden välillä, ja ne voivat liittyä harjoitteluun tai tutkimushankkeisiin. Opetus- ja palkkiojärjestelyt vaihtelevat toimielimestä toiseen. Ennen ohjelman valitsemista tutkii koulu perusteellisesti, jotta tavoitteet saavutettaisiin.

Globaalien johtajuusohjelmien jatko-opiskelijat saattavat havaita, että he ovat päteviä tekemään useita uraa. Johtajuus ja organisaation kehittäminen, globaali kiinteistö- ja ohjelmien hallinta ja hallinto ovat vain muutamia vaihtoehdoista, jotka ovat avoimia niille, jotka ovat hankkineet pätevyyttä kansallisten ja kulttuuristen rajojen ylittämisessä. Opiskelija voi odottaa tämäntyyppistä asemaa kansainvälisessä julkisessa tai voittoa tavoittelemattomassa oppilaitoksessa sekä valtion virastoissa ja politiikan aloilla.

Voit halutessasi hakea oppilaitokselle sijainnissa, josta haluat parhaiten löytää työpaikkaa. Jos siirtäminen ei ole tällä hetkellä mahdollista, verkkokurssit tarjoavat joustavuutta. Aloita polku menestykseen hakeaksesi alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lead-lomakkeen.