Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ammatilliset opinnot
 • Hallinto, liiketalous ja taloustiede
Opintoalat
 • Ammatilliset opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular degree type

  Popular education type

  Popular locations

  Maisteri Ohjelmat sisään Ammatilliset opinnot Hallinto, liiketalous ja taloustiede

  Ammatillisten opintojen maisteri eli Master of Professional Studies (MPS) on jatkotutkinto-ohjelma, jonka tavoitteena on valmistaa opiskelijoita soveltamaan opinnoissaan oppimaansa todellisessa maailmassa. Muut jatkotutkinnot saattavat painottaa enemmän teoriaa ja tutkimusta, kun taas Master of Professional Studies -ohjelmassa keskitytään usein tietyn monialaisen kentän käytännön sovelluksiin.

  Mitä ovat hallinnon, liiketalouden ja kauppatieteen ammatilliset korkeakouluopinnot? Näiden alojen MPS-ohjelmiin hakeutuvien tavoitteena on usein muuttaa uransa ammatillista painopistettä, räätälöidä ammattiosaamistaan oman alansa tarpeisiin paremmin sopiviksi tai saada jalansija tietyllä alalla. Monissa MPS-ohjelmissa ECTS-opintopisteitä vaaditaan noin 50, ja osa niistä suoritetaan kontaktiopetuksena ja osa projekteina. Useisiin ohjelmiin kuuluu myös harjoitteluja ja työpaikkakokeiluita. Osa MPS-ohjelmien arvosta syntyykin tilaisuuksista luoda kontakteja oman alan johtohahmoihin joko luentosaleissa tai lopputyötä tehtäessä.

  Tällaisista maisteriohjelmista on paljon hyötyä. Ohjelmat halki maailman tarjoavat kursseja, jotka on suunniteltu markkinoinnin, rahoitusalan ja kansainvälisen kaupan ammatillisen osaamisen tukemiseen. Todellisten työelämän haasteiden ratkaiseminen kuuluu opintoihin. Ohjelmista valmistuu maistereita, jotka ovat taitavia suunnittelijoita ja analyytikkoja sekä hyviä vuorovaikuttajia.

  Lukukausi- ja rekisteröintimaksut vaihtelevat ohjelmasta toiseen. Kannattaa olla suoraan yhteydessä kiinnostavaan oppilaitokseen ja tiedustella lukukausimaksujen yksityiskohtia.

  Liiketalouden tai muun vastaavan alan Master of Professional Studies valmistaa opiskelijoita useille eri urille. Vahva käytännön osaaminen on taito, jota tarvitsevat esimerkiksi kehitysjohtajat, kehitysanalyytikot, projektijohtajat, kuntien ja valtion hallintotehtävissä olevat, yhdistysammattilaiset sekä suunnittelupäälliköt. Ura voi löytyä myös aikuisopetuksen ja yhteiskuntapalveluorganisaatioiden parista tai yksityissektorilta. Kestävä kehitys on keskeisessä asemassa useissa MPS-ohjelmissa, sillä onhan se tämän hetken tärkeä huolenaihe mille tahansa julkiselle tai yksityiselle organisaatiolle.

  Tietokantamme tarjoaa laajan listan korkeatasoisia Master of Professional Studies -ohjelmia halki maailman. Monet ohjelmista voi suorittaa verkossa, mikä on joustava vaihtoehto kiireisille opiskelijoille. Tutustu ohjelmiin alla ja ota suoraan yhteys valitsemasi oppilaitoksen opintotoimistoon verkkolomakkeen avulla.