Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Hengellisyys 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Hengellisyys
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Teologia Hengellisyys

Master-tutkinto on suosittu jatkotutkinto, jota harjoittavat opiskelijat, jotka haluavat lisätä tietämystään tiettyyn opintoalaan. Se voidaan saada kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti, mikä on hyödyllistä niille, jotka haluavat työskennellä samalla edistäen heidän koulutustaan.

Mikä on mestari hengellisyydestä? Tässä ohjelmassa opiskelijat keskittyvät opintoihin syventääkseen henkisyyttään. Jokainen opetussuunnitelma vaihtelee tietyn sisällön mukaan, mutta monet opiskelevat nykyaikaisia ​​ja klassisia henkisiä perinteitä, lukuja ja liikkeitä. Joitakin aiheita, joita voidaan tutkia, ovat klassiset kristilliset kirjailijat, hengellisyyden historia, raamatulliset henkisyyden perusteet, psykologian ja henkisyyden yhdentyminen sekä hengellisen suuntauksen perustavanlaatuiset periaatteet. Monissa ohjelmissa on myös ehdotusten kirjoittamiseen ja tutkimukseen liittyviä kursseja.

Tämän asteen harjoittajat hyötyvät siitä, että he kehittävät viestintätaitoja, joiden avulla he voivat esittää ideoita selkeästi. He myös opettavat työskentelemään osana tiimiä ja miten ajatella ja kirjoittaa kriittisesti.

Tämä maisterin tutkintoon liittyvien kustannusten ymmärtäminen on tärkeää. Tekijöihin voi sisältyä sijainti, kesto ja asuinpaikka, ja ne voivat vaihdella suuresti paikasta toiseen. Kun opiskelijat ovat kysyneet erityisiä maksuja, he voivat myös kysyä taloudellisesta avusta.

Mestarikurssin hankkiminen hengellisyydestä voi johtaa erilaisiin urasuunnitteluun. Jotkut työtehtävät voivat olla henkistä psykologia, hengellistä ohjausta, seurakunnan johtajaa, neuvonantajaa, korkeakouluministeriä, papiston jäsentä, opettajaa, meditaation opettajaa ja lähetystyöntekijää. Henkisyys ulottuu kaikkien rajojen yli, joten valmistuneet voivat löytää työpaikan eri puolilla maailmaa eri yksityisissä ja voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa.

Mestari hengellisyydestä voidaan ansaita useissa kansainvälisissä ja kotimaisissa korkeakouluissa. Jotkut ohjelmat ovat jopa saatavilla verkossa. Jos haluat oppia, mitä on saatavilla, hae ohjelmaa alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin.