Keystone logo

222 Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Henkilöstöresurssit Henkilöstöhallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Hallinnon opinnot
  • Henkilöstöresurssit
  • Henkilöstöhallinto
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (222)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Henkilöstöresurssit Henkilöstöhallinto

Master-tutkinto on globaalisti tunnustettu akateeminen saavutus, joka edistä lähimmän kandidaatin tutkintoon johtavia taitoja. Master-tutkinto-ohjelmiin hyväksytyt opiskelijat ovat yleensä jo suorittaneet korkeakoulututkinnon eri tieteenaloilla, muun muassa historian, humanististen tieteiden, englannin, matematiikan, filosofian, kuvataiteen, teologian ja yhteiskuntatieteiden alalla.

Mikä on Master in Human Resource Management? Tämä tiukka ohjelma kestää tyypillisesti yhden ja kahden vuoden välillä, jotta opiskelijat saisivat täydellisen ja opettaa laajaa joukkoa henkilöresursseihin liittyviä kompetensseja, jotka ovat erittäin toivottavia yrityksille eri puolilla maailmaa. Sen lisäksi, että se tarjoaa yleiskatsauksen maailmanlaajuisesta liiketoimintaympäristöstä, tämä perusteellinen opintokokonaisuus opettaa opiskelijoiden henkilöstötekniikoita ja huomioita, erilaisia ​​tapoja tulla tehokkaaksi johtajaksi, miten tehdä tärkeitä työvoimapäätöksiä ja miten yritysten henkilöstöresurssien tarpeet täytetään yrittäen tehdä sitä nykyajan modernissa liike-elämässä.

Opiskelijat, jotka menestyvät menestyksekkäästi Human Resource Management -ohjelmassa, ovat valmiita työskentelemään erittäin laajan valikoiman kilpailukykyisiä globaaleja yrityksiä ja voivat usein hallita korkeampia palkkoja kuin heikosti koulutetuista ura-kilpailijoistaan.

Kustannukset hankkia Master in Human Resource Management vaihtelee huomattavasti kouluista kouluun ja maantieteellisellä alueella, joten on suositeltavaa, että kiinnostuneet opiskelijat yhteyttä kunkin yksittäisen koulun kiinnostus asiaa opetusta tiedot.

Menestyksekkäitä Master of Human Resource Management -ohjelmaan valmistuneita ovat valmiita monenlaisiin hyvin maksettuihin kantoihin. Monet löytävät työtä henkilöstöasiantuntijoina, johtajina, asiantuntijoina ja yritysanalyytikoina, kun taas toiset työskentelevät työmarkkinasuhteina tai suoritusjohdon asiantuntijoina, henkilöstön ammattilaisina tai lahjakkaiden asiantuntijoina ja johtajana.

Jos Masters in Human Resource Management kuulostaa jotain josta haluat kuulla enemmän, tutki monipuoliset koulutusmahdollisuudet maailmanlaajuisesti käyttäen Masterstudiesin laajaa tietokantaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.