Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 7 Maisterintutkinnot sisään Hevostutkimus 2024

7 Maisteri Ohjelmat sisään Hevostutkimus 2024

Yleiskatsaus

Jos olet suorittanut kandidaatin ja haluat jatkaa koulutuksen saada reunan vasten kilpailua, jatkaa maisteriksi on usein erinomainen valinta. Tämän tyyppinen tutkinto on yleensä suoritettu kahden tai kolmen vuoden aikana.

Mikä on Master Equine Studies? Se riippuu siitä, mitä koulu valinta tarjoaa. Jotkin koulut tarjoavat kursseja keskittynyt hevonen lisääntymiseen, kun taas toiset tarjoavat erikoistuneita ohjelmia hevosalan hallintaan. Voit odottaa ottaa kursseja kuten Equestrian Program Kestävyys, Equine Behavior, ja Equine Exercise Physiology. Jos haluat keskittyä hevosurheilun teollisuudelle, voit ottaa kursseja tapauksessa ja myynnin johto ja hevosen liikkeenjohdon.

On loputtomasti mahdollisuuksia työpaikkojen kanssa hevosia ja saada Master Equine Studies auttaa olla hyvin matkalla uran unelmiesi.Hevosalan on hyvin ainutlaatuinen ja kilpailukykyinen, ja kun se sai Master Equine Studies, voit asettaa itsesi lisäksi joukosta.

Jokainen koulu on erilainen hankintakustannukset Master Equine Studies perustuu niiden sijainnin ja kesto ohjelma. Sinun täytyy tarkistaa oman alkuun valinta koulujen oppia lisää niiden hinnoittelua.

Pääaineenaan hevosen tutkimuksissa voit odottaa monenlaisia ​​uravaihtoehtoja. Olipa haluat olla hevosen eläinlääkäri, hoitaa lato, tai erikoistuneet hevosen ruokinnassa, Master in Equine Studies auttaa kehittämään tietoja ja taitoja, joita sinun täytyy onnistua. Voit myös valita markkinoinnin työtä sisällä hevosalan, tai osallistua tuottoisa Ventures hevosen myynti- ja jalostukseen. Jos rakastat hevosia, Master in Equine Studies auttaa saavuttamaan työn että olet aina unelmoinut.

Equine harrastajat ovat niin paljon hyötyä saada Master Equine Studies. Saat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Biotieteet
  • Eläintieteet
  • Hevostutkimus
Opintoalat
  • Biotieteet (7)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto