Keystone logo

6 Maisteri Ohjelmat sisään Historian tutkimuksen menetelmät 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Historia
  • Historian tutkimuksen menetelmät
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (6)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Historian tutkimuksen menetelmät

Opiskelijat saavat yleensä maisterintutkintoja suoritettuaan erikoistuneen työselostusjakson. Master-tutkinto on jatko-astetta ja usein toimii jatko-opintojen edellytyksenä.

Mikä on mestari historiallisissa tutkimusmenetelmissä? Tämän tyyppinen koulutusohjelma pyrkii kehittämään opiskelijoiden tutkimustaitoja ja ymmärrystä tutkimuksen suunnittelusta. Ohjelmat kattavat tyypillisesti monenlaisia ​​historiallisia aiheita, joita opiskelijat tutkivat tutkimuksen, kuten siirtomaavallan ja yhteiskunnallisen muutoksen, hallituksen ja politiikan, orjuuden, kulttuurin ja yhteiskunnan kautta, sekä sukupuoleen liittyvät historialliset näkymät. Ohjelmat on usein jäsennelty siten, että opiskelijat voivat erikoistua tiettyyn tutkimusalueeseen, kuten Afrikkaan, Aasiaan ja Lähi-itään. Ne huipentuvat usein työssä. Monet ohjelmat voidaan saattaa päätökseen vain kahteen vuoteen.

Tutkijat, jotka ansaitsevat Master historiallisissa tutkimusmenetelmissä, voivat kehittää syventämätöntä henkistä uteliaisuutta, jota voidaan käyttää kaikissa tulevissa ura- tai akateemisessa yrityksessä. Opiskelijat voivat myös kehittää moitteetonta kriittistä ajattelua ja organisatorisia taitoja, jotka parantavat tutkimushankkeen elinkelpoisuutta.

Useat tekijät voivat osallistua maisteriohjelmaan osallistumiskustannuksiin, kuten ohjelman kestoon ja institutionaalisiin maksuihin. Yhteydenpito jokainen koulu suoraan on usein paras tapa löytää selvät kustannustiedot.

Mestarin hankkiminen historiallisissa tutkimusmenetelmissä voi luoda uramahdollisuuksia sekä perinteisten akateemisten asetusten että niiden ulkopuolella. Tutkijat saattavat löytää akateemisia tehtäviä opettajina, professoreina ja osastopäällikkönä. Opiskelijoilla voi olla pätevyys myös kustantajien, arkistoaineiden, tiedotusvälineiden asiantuntijoiden, markkinointijohtajien, museopäälliköiden ja puistonhallitusten kantoihin. Pohjimmiltaan mikä tahansa ammatti, joka arvostaa tutkimusta ja tehokasta viestintää, voi sopia sopivaksi niille, jotka ovat saaneet tämän maisterin tutkinnon.

Master of Historical Research Methodologies -ohjelma löytyy eri puolilta maailmaa yliopistoissa ja korkeakouluissa. Joillakin laitoksilla on jopa verkko-asteopintoja. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.