Keystone logo

14 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Hiukkasfysiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Fysiikka
  • Hiukkasfysiikka
Opintoalat
  • Luonnontieteet (14)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Fysiikka Hiukkasfysiikka

Ne, jotka ansaitsevat maisteriksi osoittavat huomattavan määrän koulumenestystä. Valmistumisen jälkeen opinnoissa, kiinnostuneet henkilöt voivat hakea maisteriohjelman. Kun hakija on hyväksytty osaksi yliopiston ohjelma, opiskelija ansaitsee määrin läpäisemisen kahden vuoden kehittyneitä kursseista.

Mahdollisuudet ovat, olet päätynyt tälle sivulle, koska haluat tietää, mikä on Master Particle Physics? Tällainen ohjelma keskittyy tutkia ainesosien asiasta. Avulla tutkimuksen ja kokeiluihin, Opiskelija saa ymmärtämään teorioita ja malleja, mikä tekee jopa meidän maailmankaikkeus. Kaikkien opiskelijoiden pitäisi odottaa vahvistaa taitojaan matematiikan, ongelmanratkaisu ja tietotekniikkaa.

Loppuun maisteriksi hiukkasfysiikan signaaleja tutkimusyliopistoista että olet valmis johtamaan huippututkimuksen ponnisteluja.Työnhakijoita lisäämään mahdollisuuksia palkannut energia- ja ympäristöjärjestöt. Joka tapauksessa, tutkinnon pitäisi odottaa saavuttaa täysi käsitys maailmankaikkeudesta ja joidenkin sen säätelevät voimat, kuten painovoima.

Kustannukset vaihtelevat alueittain ja toimielin. Opetus hinnat ovat yleensä taattu yhden lukuvuoden. Jotkut opiskelijat halutessaan opiskella osa-aikaa työskennellä tiensä läpi ohjelman maltillisesti.

Oikeudenmukainen valmistuneiden määrä tulla tohtoriohjelmien; kuitenkin, koulutus tarjoaa myös hyvän pohjan opetuksen fysiikka kursseja lukioissa ja ammattikorkeakoulut. Jotkut työllistyä hallituksen ja tieteen tilat. Ne etsivät enemmän joustavuutta voi toimia tieteen kirjoittajat ja toimittajat. Joillekin opiskelijat, heidän opetusmatkaa kipinöitä ideoita, jotka johtavat heidät jatkamaan yrittäjyyteen.

Erilaisia ​​kansainvälisten yliopistojen tarjota maisterin opinnot hiukkasfysiikan.Sovellus vaatimukset vaihtelevat laitosten välillä. Päästä alkuun kurssin, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.