Keystone logo

55 Maisteri Ohjelmat sisään Hotelli-, ravintola- ja matkailuala 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Matkailu- ja ravintola-ala
  • Hotelli- ja ravintola-ala
  • Hotelli-, ravintola- ja matkailuala
Opintoalat
  • Matkailu- ja ravintola-ala (55)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Hotelli-, ravintola- ja matkailuala

Pysyisi kilpailukykyisenä nykypäivän tungosta työmarkkinoille, monet haluavat suorittaa maisteriohjelman. Yleensä suorittaa yhden tai kahden vuoden, tätä mahdollistaa tutkinnon tulla viranomaisten alan, antaa heille erityistä tietämystä he tarvitsevat edetä korkeammalle tasolle.

Mikä on Master Hospitality Management? Ajatuksena ohjelma on opettaa valmistuneiden mitä heidän on tiedettävä pitää johtotehtävissä matkailu- ja ravintola-alalle. Tämä voi sisältää konkreettisia taitoja, kuten markkinointi, toiminnan, talouden suunnittelusta ja henkilöstöresurssien ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä yleinen osaaminen, kuten johtaminen, organisaatio, ongelmanratkaisu ja projektinhallinnan. Uralla sisältää usein luokissa matkailu- ja ravintola-alalla ja sen kehittämiseen.

Vahvaa johtajuutta ja esimiestaidot ovat käyttökelpoisia monissa uraa sekä jokapäiväisessä elämässä, joka on osa tekee tästä maisteriksi niin houkutteleva.Valmistuneet myös saanut vankka käsitys matkailualan ja miten se vaikuttaa eri yhteiskunnan aloilla.

Kustannukset maisteriksi ravitsemisalan voi vaihdella kouluittain ja maasta toiseen. Hinta riippuu myös ohjelman ajaksi, minkä vuoksi on suositeltavaa ottaa yhteyttä hakutoimistoon valitsemasi oppilaitoksen tarkka opetusta ja maksuja.

Yksi suurimmista eduista valita ansaita Master Hospitality Management on, että se voi avata valtavasti ovet uramahdollisuuksia Valmistuttuaan. Monimuotoisuus alan tarkoittaa valmistuneet voivat työskennellä risteily alalla, hotellialalla, toiminta / retkiä alalla tai tutkimukseen ja kehitykseen. Joitakin erityisiä esimerkkejä tehtävänimikkeitä ovat hotellin johtaja, risteily johtaja, Operations Manager, liiketoiminnan kehittäminen ja konsulttina.

On vaihtoehtoja ympäri maailmaa, joiden avulla voit opiskella luokkahuoneessa tai jopa verkossa, joten on tärkeää löytää vaihtoehto, joka sopii sinulle. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.