Keystone logo

50 Maisteri Ohjelmat sisään Humanistiset tieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Humanististen tieteiden opinnot
 • Humanistiset tieteet
Opintoalat
 • Humanististen tieteiden opinnot (50)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Humanistiset tieteet

  Opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa korkeakoulutusta, maisterin tutkinto voi olla seuraava vaihe kandidaatin ohjelman suorittamisen jälkeen. Tämä tutkinto nimeää opiskelijat alan asiantuntijoiksi ja antaa heille mahdollisuuden käyttää entistä jännittäviä uramahdollisuuksia.

  Mikä on humanistisen maisterin tutkinto? Tämän tyyppinen ohjelma antaa opiskelijoille erityistä tietoa aiheista, kuten tutkimus, kieli ja viestintä. Yksittäiset kurssit voivat kattaa käsitteitä, kuten tehokkaan tutkimuksen, parhaiden opetusmenetelmien tai kielten ja kielitieteiden vertaamisen. Muita aiheita voivat olla taide ja kirjoitus. Ohjelman tavoitteena on auttaa opiskelijoita viljellä parempaa käsitystä siitä, miten yhteiskuntatieteet vaikuttavat maailmaan.

  Kun opiskelijat suorittavat humanistisen maisterin, he yleensä saavat useita kriittisiä taitoja. Monet kehittävät kykyä perusteelliseen tutkimukseen, ja he voivat myös kehittää vahvoja analyyttisiä taitoja, jotka voisivat auttaa heitä maksamaan paremmin palkattuja työpaikkoja. Organisaatio on toinen oppinut taito, joka voi hyödyttää opiskelijaa koko elämässä.

  Master-ohjelman kustannukset riippuvat useista tekijöistä. Jokainen koulu on erilainen, ja jotkut tarjoavat kursseja etäisesti, kun taas toiset tarjoavat lyhyitä ohjelmia, jotka kestävät vain vuoden. Jos haluat selvittää ohjelman tarkat kustannukset, ota yhteyttä kiinnostaviin kouluihin.

  Humanistinen maisteriohjelma voi antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua moniin mielenkiintoisiin uramahdollisuuksiin. Monet haluavat tulla opettajiksi, kun taas toiset, jotka rakastavat kieltä, jatkavat uraa lingvisteinä. Jotkut voivat tulla tutkijoiksi. Ura kirjailijana on myös vaihtoehto, sekä mahdollisuus tulla historioitsijaksi. Opiskelijat voivat myös mennä uran ohjaajiksi, taiteilijoiksi, tapahtumien koordinoijiksi tai PR-päälliköiksi, jos he haluavat.

  Opiskelijat tarvitsevat joustavuutta yrittäessään valmistaa koulutustaan, ja monet yliopistot nousevat haasteeseen tarjoamalla verkko-opetusta. Luokat verkossa antavat opiskelijoille mahdollisuuden luoda aikatauluja, jotka tasapainottavat hyvin heidän henkilökohtaiseen elämäänsä. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.