Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Humanitaarinen apu 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Yhteiskuntatieteet
 • Kansainväliset suhteet
 • Humanitaarinen apu
Opintoalat
 • Yhteiskuntatieteet (18)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Humanitaarinen apu

  Master-tutkinto on edistyksellinen tunnustus, joka osoittaa, että opiskelija on päässyt hallitsemaan alan ydinosaamista ja tietopohjaa. Jatkamalla yksi on usein ammattilaisten mahdollisuus erottaa taitojaan ennen urakehitystä.

  Mikä on humanitaarisen avun päällikkö? Se on jatkotutkinto, joka perustuu yleisempiin opintoihin yleisen järjestyksen ja hätätilanteiden hallintaan opettamalla opiskelijoille keskeisiä taitoja, jotka ovat tarpeen parhaiden käytäntöjen ymmärtämiseksi humanitaarisen avun antamiseksi oman maan ulkopuolelle. Nämä taidot voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden auttaa suoraan institutionaalisia ja käytännöllisiä resursseja tehokkaasti ja parhaalla mahdollisella tavalla niille, jotka kärsivät mullistuksesta tai katastrofista.

  Humanitaarisen avun tutkinnon suorittaminen tarkoittaa oppimista, miten voimavaroja käytetään tehokkaasti, hallitsemaan ensisijaista hallintaa ja ymmärtämään, miten eri lähteistä saatuja tietoja voidaan yhdistää. Nämä taidot eivät ole hyödyllisiä ainoastaan ​​humanitaarisessa urassa, vaan ne ovat hyödyllisiä myös elämässä, koska ne auttavat ihmisiä tekemään parempia päätöksiä nopeammin.

  Humanitaarisen avun päällikön kustannuksia on vaikea ennustaa. Se riippuu paljon ohjelman muotoista sekä sen sijainnista. Koulutuskustannukset vaihtelevat maittain ja koulusta toiseen.

  Humanitaarisen avun tutkinnon suorittaneita ovat usein kansalaisjärjestöt ja hallitukset sekä kansainväliset yritykset. Heidän asiantuntemuksensa tekee heidät ensisijaisiksi ehdokkaiksi projektipäällikön tehtävistä katastrofiavussa. Heillä voi myös olla ihanteelliset taidot, jotka asetetaan diplomaattikunnille. Yksityisellä sektorilla ne voivat olla sopivia laadunvarmistusalan teknikoihin ja valvojien tehtäviin projektinhallinnan rooleiden lisäksi.

  Oikean koulutusohjelman löytäminen on kysymys oikeista paikoista. Katso verkko- ja tiili-ja laastiohjelmat ja muista, että parhaat vaihtoehdot saattavat olla saatavilla ulkomailla. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.