Keystone logo

18 Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO) 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Hallinnon opinnot
 • Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)
Opintoalat
 • Hallinnon opinnot (18)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot Hyötyä tavoittelematon järjestö (NPO)

  Ei-voittoa järjestöt (NPO) olemassa ympäri maailmaa, jotkut ovat luonteeltaan kansainvälisiä, ja ne määritellään niiden tarpeellisuus sijoittaa uudelleen kaikki ylijäämä tuloista saavuttaa organisaation 's tavoitteet, eikä jakaa niitä voittoa tai osinkoina . Monet voittoa tavoittelemattomat järjestöt ovat hyväntekeväisyys-tai palveluorganisaatio, joka voi toimia köyhyyden lievittäminen, koulutuksen edistäminen tai uskonnosta, kehitys-tai muita hyödyllisiä yhteisön johtamaan palveluja. Master Ei-voittoa järjestöt opiskelijat oppivat eri voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, mutta myös oikeudelliset ja taloudelliset näkökohdat niiden hoitoa, kuten suunnittelu, strategia, johtajuus, toimintaperiaatteet, verotuksellinen asema, edustus, vastuullisuus ja tilintarkastusta koskevia määräyksiä, valvontaa ja hallintaa ja taloudellista toimintaa.

  Masters ei-kaupallisille organisaatioille tarjotaan lukuisat yliopistot ja koulut ympäri maailmaa, Australiassa, Brunei, Bulgaria, Hollanti, Espanja, Ruotsi, Sveitsi ja Iso-Britannia. Suurin osa ohjelmista viime yhdestä kahteen vuotta, ja vaativat kandidaatin tutkinto vähintään Pääsyedellytyksenä. Hinnat ja tutkimusmenetelmistä Masters NPO ohjelmat vaihtelevat maasta riippuen, koulun ja osasto. Eri Masters of NPO ohjelmat keskittyvät eri erikoisaloja, lisäämällä tutkinnon 'korkea työllistymistä päätyttyä.

  Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Master of Not-for-Profit Organizations ohjelma, yksinkertaisesti selaa alaspäin ja napsauta lukea lisää tänään!