Keystone logo

17 Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Ihmismaantiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Luonnontieteet
  • Maantiede
  • Ihmismaantiede
Opintoalat
  • Luonnontieteet (17)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Luonnontieteet Maantiede Ihmismaantiede

Ylempi korkeakoulututkinto on korkeakoulututkinto, joka perustuu perustutkintoihin perustettuihin tietoihin. Tämän kaltaisten maisteriohjelmien tavoitteena on tarjota erityisosaamisen kehittämistä tietyillä osaamisalueilla, joiden avulla opiskelijat voivat jatkaa uusia mahdollisuuksia akateemisesti ja ammattimaisesti.

Mikä on maantieteen maisteri? Se on tutkinto, joka keskittyy ihmisen liikkumisen ja väestötiheyden tutkimukseen kaikkialla maailmassa. Ihmisen maantieteellisissä kursseissa on tapana kattaa suuret logistiset kysymykset, jotka vaikuttavat useisiin kansakuntiin, resurssitarpeista rajoihin ja rajoihin. Jotkut ohjelmat erikoistuvat rajatutkimuksiin erityisesti, mutta jopa niille, jotka ottavat laajaa mieltä, tämä subtopic muodostaa tutkintojen selkärangan.

Opiskelijat saattavat ymmärtää laajamittaisia ​​ihmisen liikkumismalleja tutkimalla tilastollista mallinnusta ja kurinalaista dokumentaatiota. Tämä ymmärrys voi myös auttaa oppilaita kehittämään näkemyksiä politiikoista ja niiden vaikutuksista, mikä tekee niistä paremmin sopivaksi niiden rooleihin, joihin he siirtyvät valmistumisensa jälkeen. He saattavat myös saada organisaatiota osaamisen hallitsemisessa.

Tämän alan tutkinnoista aiheutuvat kulut muuttuvat melko vähän tarkasteltavan koulun sijainnin ja tyypin mukaan. Tämä johtuu siitä, että korkeakoulujen rahoitusmallit vaihtelevat maittain, joten tarvitset erityistutkimusta.

Ihmisen maantiedeopiskelijoilta vaaditaan paikkoja geospatiaalisina analyytikoina, koota tietoja useista avoimen lähdekoodin tutkimushankkeista luomaan ja päivittämään globaaleja kartoitusjärjestelmiä. Heitä etsitään myös projektipäälliköiden tehtävistä, geokoodattujen tuotteiden kehittämisestä ja jalostamisesta tehdasteollisuudessa. Viime aikoina ihmisen maantieteestä on tullut myös lääketuotteiden edustajien etsimä tutkimusalue.

Verkko-oppilaitokset, jotka tarjoavat näitä opinto-ohjelmia, ovat laajalle levinneitä ja helposti löydettävissä. Se vie vain vähän tutkimusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.