Keystone logo

83 Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Ihmisoikeudet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Yhteiskuntatieteet
  • Yleinen valtio-oppi
  • Ihmisoikeudet
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (83)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Yleinen valtio-oppi Ihmisoikeudet

Ansaitaksesi maisterin tutkinnon, sinun on ensin suoritettava kandidaatin tutkinto. Koulut, jotka tarjoavat tätä korkeakoulututkinto-raporttia, kestää keskimäärin kaksi vuotta. Tämä korkeakoulututkinto voi kestää kauemmin, jos osallistut osa-aikatyöhön työskentelyn aikana.

Mikä on ihmisoikeuksien maisteri? Tämä tutkimusala tutkii ihmisen tuloksia erilaisissa tilanteissa ja määrittää, mikä tulos on paras ihmiskunnalle. Tämän alan keskittyminen voi olla teoriassa tai toteutuksessa. Erityisiä aiheita ovat sosiaalinen syrjäytyminen, monimuotoisuus, lasten oikeudet ja sukupuolten välinen tasa-arvo. Monissa ohjelmissa tehdään tekemällä työtä kentällä paremmin ymmärtämään erityisten humanitaaristen toimien suoraa vaikutusta.

Joitakin taitoja, joita voit hankkia harjoittaessasi tätä tutkintoa, ovat sosiaalinen herkkyys, emotionaaliset selviytymismekanismit ja viestintä. Nämä ovat tärkeitä, kun käsitellään ihmiskriisiä joko omassa elämässäsi tai ihmisoikeuksien alalla.

On useita tekijöitä harkittava, kun budjetointi oman maisterin tutkinnon. Näitä ovat kuinka kauan opiskelet, tarvitsevat kirjat ja elinkustannukset koulun sijainnissasi. Näiden kustannusten kattamiseksi selvität, aikovatko koulut, jotka olet harkitsemassa, ansaitsevat jatko-opiskelijoilleen.

Tällä asteella on useita aloja, joihin voit hakea työtä. Monet näistä ovat kansainvälisiä, kuten kansainvälinen media, ulkomaankauppa ja kansainväliset määräykset. Osa näistä on hallituksen sisällä, kun taas toiset ovat julkisia. Ei-kansainvälisiä kantoja löytyisi konsultoinnista, tutkimuksesta ja aktivistiryhmistä. Käytä avainsanoja "ihmisoikeudet ", "tasa-arvo " ja "sosiaalinen oikeudenmukaisuus " samalla kun haet työnhaun nähdäksesi, kuinka yleisiä kantoja on.

Koulut, joilla on ihmisoikeusohjelma, löytyvät kaikkialta maailmasta, joten päätä, missä haluat opiskella verkossa, kun teet haun. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.