Keystone logo

34 Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailu Ilmailuhallinto 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ilmailu
 • Ilmailuhallinto
Opintoalat
 • Ilmailu (34)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailu Ilmailuhallinto

  Master-tutkinto on jatkotutkinto, jonka tarkoituksena on auttaa henkilöä edistämään uransa merkittävästi. Useimmille uran opiskelijoille tämä on yksi lopullisista tavoitteista. Päällikön tutkinto on tyypillisesti tapa osoittaa osaamista.

  Mikä on maisteriohjelma ilmailun hallinnassa? Ilmailuhallinnon maisteri on tutkinto, joka valmistautuu usein ilmailualan ura-alueen opiskelijoihin, erityisesti kouluttaa oppilaita työskentelemään vanhojen ja uusien lentokoneiden kanssa, jotka jatkuvasti kehittyvät. Kaikilla haasteilla, joita ilma-alusten teollisuus kohtaa, kuten hallituksen määräysten noudattaminen ja ilma-alusten korjaaminen ennen aikataulun mukaista lentämistä, on tärkeää, että ohjelman osanottajat oppivat valvomaan valvontaa, ratkaisemaan ongelmia ja rohkaisemalla turvallisuusohjelmien ja protokollan kehittämistä .

  Tutkinnon suorittaneiden luokkien antaminen voi auttaa henkilöä puhumaan itsevarmasti muiden ihmisten, erityisesti kollegojen kanssa. Luokassa oppilaita opetellaan myös yleensä osaston johtajiksi. Luottamus- ja johtajuusosaamisen lisäksi he voivat noutaa mahdollisuuden analysoida nopeasti paineita ja helpottaa siirtymistä ilmailuteollisuuteen.

  Master-tutkintojen kustannuksia voi olla vaikea havaita. Monet koulut asettavat omat opetus- ja maksuosuudet. Tämä riippuu myös siitä, mistä maasta tai valtiosta tulevat opiskelijat ovat.

  Saatuaan tutkinnon ilmailun hallinnassa on useita uran siviili-ilmailualalla, joka voi olla käytettävissä. Valmistajilta ja operaattoreilta yrittäjiin tällaisesta koulutuksesta saatava lahjakkuus on yleensä erittäin toivottu. Operaattorina henkilön olisi pystyttävä kehittämään operatiivisia ja teknisiä ratkaisuja sekä suorittamaan tehtäviä tehokkaasti. Valmistajat voisivat noudattaa tiukkoja turvallisuusmääräyksiä, jotta toimijat saisivat tarvittavat laitteet.

  Lisätietoja pääaineen saamisesta ilmailuhallinnossa antaa opiskelijoille mahdollisuuden tarkastella lähimpänä olevia oppilaitoksia. Lisäksi ohjelma voidaan ottaa verkossa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.