Keystone logo

27 Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailutekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Tekniikan alan opinnot
  • Ilmailutekniikka
Opintoalat
  • Tekniikan alan opinnot (27)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Ilmailutekniikka

Master-tutkinto on opintokokonaisuus, joka yleensä kestää 1-2 vuotta. Opiskelija pystyy rakentamaan osaamistaan, tietämystään ja kokemustaan ​​valitsemillaan opintoaloilla edistääkseen uran ja kilpailemaan korkeampia palkkatyötä varten.

Mikä on Ilmailu-insinöörin Master? Näiden ohjelmien tavoitteena on rakentaa keskeisiä käsitteellisiä, tutkimus- ja analyyttisia taitoja ongelmanratkaisuun ja työskennellä teknisten alojen kanssa. Kurssitutkimuksiin voi sisältyä ilmailu- navigointi ja -tekniikka, satelliittien suunnittelu, kehittyneet laskentamenetelmät, ilmailutekniikka ja perustekniikan tehtävät. Opiskelija voi halutessaan yhdistää ohjelman muihin kappaleisiin liittyvissä aiheissa tai jatkaa jatko-opinto-ohjelmaa.

Ilmailutekniikan ohjelman toteuttaminen voi tarjota monia etuja ja avata oven monille mahdollisille uramahdollisuuksille. Tehokas viestintä, teoreettisten taitojen asianmukainen soveltaminen ja altistuminen globaaleille insinööriympäristöille voivat kaikki auttaa valmistamaan opiskelijoita kilpailemaan palkitsevista tehtävistään omalla alallaan.

Ohjelman hankkimisesta aiheutuvat kustannukset voivat vaihdella koulun sijainnin ja valittujen kurssien mukaan. Ohjelmaan kiinnostuneet opiskelijat ottavat yhteyttä laitokseen kysymyksiin kustannuksista ja lisävaatimuksista.

Ilmailutekniikan tutkinto voi auttaa opiskelijoita saamaan monenlaisia ​​täyttäviä tehtäviä. Mahdollisia ilmailu- ja avaruusvaihtoehtoja ovat konsultti-insinöörit, insinöörit, insinöörit, teollisuusinsinöörit, mekaaniset insinöörit, sähköinsinöörit, atk-laitteistot, arkkitehtoniset johtajat, lentoyhtiöt ja opettajat. Monet insinöörit löytävät työpaikkoja asiaankuuluvilla teollisuudenaloilla, kuten liittovaltion, armeijan, ilmailu- ja avaruusalan tuotteiden valmistajilla, korkeakouluilla ja yliopistoilla, tutkimusorganisaatioilla ja konsulttiyrityksillä.

Jatkuva koulutus voi ymmärrettävästi olla haaste tasapainoa varten. Kurssit tarjoavat kansainvälisesti kokopäiväisiä ja osa-aikaisia ​​vaihtoehtoja erilaisten opiskelijoiden majoittamiseksi. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.