Keystone logo

23 Maisteri Ohjelmat sisään Ilmakehätieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Luonnontieteet
 • Ilmakehätieteet
Opintoalat
 • Luonnontieteet (23)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Maisteri Ohjelmat sisään Ilmakehätieteet

  Suorituksen suorittaminen on hyvä vaihtoehto saada erikoistunut koulutus ja koulutus valmistautua uraan. Joissakin ammateissa tarvitaan maisterintutkintoa myös aloitteleville tiloille.

  Kun ajatellaan, mikä on mestari ilmakehän tieteissä, opiskelijoiden tulisi olla valmiita tutkimaan ymmärtämään ilmakehän prosessit ja fysiikka. Tutkimus voi tapahtua sekä laboratoriossa että kentällä, yhdistämällä matematiikka fysiikan kanssa ymmärtämään monimutkaisia ​​luonnonilmiöitä. Ilmakehiläistutkimus on kasvava ala, joka on tullut entistä enemmän kansalaisten tietoisuuteen sosiaalisesti tärkeänä aiheena, jolla on tärkeitä poliittisia vaikutuksia. Subfieldit ja tutkintojen pitoisuudet voivat olla meteorologia, klimatologia, merentutkimus ja geofysiikka.

  Ilmatieteen maisterin tutkinnon suorittaneet ovat usein lisänneet osaamista kriittisessä analyysissä, pystyvät ennustamaan sääjärjestelmät ja -mallit. Lisäksi heidän pitäisi kyetä selittämään ilmakehän toimintaa ohjaavaa fysiikkaa ja käyttämään meteorologisia instrumentteja.

  Ilmakehän maisterin ohjelmat kestävät yleensä noin kaksi vuotta. Jotkut kurssit voidaan tarjota osa-aikaisesti ja sen vuoksi kestää kauemmin. Ohjelman kustannukset voivat vaihdella tämän ja muiden tekijöiden mukaan.

  On olemassa monia erilaisia ​​urapolkuja, joita voidaan harjoittaa ilmakehän maisteritutkinnolla sääennusteista NASA: n tutkijoihin. Meteorologian alalla valmistuneet voivat olla tutkimusorganisaatioiden tai yksityissektorin tutkimusmeteorologeja tai toimimaan sään lähetystoiminnan harjoittajina. Tutkijat voivat myös työskennellä ilmastotutkimuksissa analyytikoina riskinhallinnassa luonnonkatastrofeja tai vaihtoehtoista energiakysymystä varten. Ilmakehän tieteet voivat myös johtaa mielenterveydenhoitoon ilmanlaadussa ja ympäristönsuojelussa, työskentelemällä hallitusten, yritysten tai kansalaisjärjestöjen kanssa.

  Ilmakehän tieteitä voidaan harjoittaa kaikkialla maailmassa. Opiskelijat voivat harkita ohjelmia, jotka perustuvat siihen, millaisia ​​sääilmiöitä tai kenttätutkimuksia he ovat kiinnostuneita.Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake

  &nbsp