Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 37 Maisterintutkinnot sisään Ilmastonmuutos 2023

37 Maisteri Ohjelmat sisään Ilmastonmuutos 2023

Yleiskatsaus

Maisterintutkinto tyypillisesti ansaittu valmistumisen jälkeen perustutkintoa kursseista. Tämä kehittynyt aste osoittaa opiskelijan tietämystä erikoistunut tutkimuskohde. Useimmat ohjelmat tarjoavat astetta, joka voidaan suorittaa yhdessä kolme vuotta.

Mikä on Master ilmastonmuutosta? Tämä ohjelma on tyypillisesti muutoksista, lämpötilan ja sääilmiöt maan. Monet opiskelijat erikoistuvat aiheista, jotka kattavat politiikan, tieteen, talouden, lainsäädännön ja hallinnon ilmastonmuutoksen. Monet ohjelmat kattavat ilmastovaikutukset, toimintamenetelmät, ilmastonmuutoksen taloustiede ja politiikka, haavoittuvuus ja sopeutuminen. Toteuduttua tutkinnostaan, monet opiskelijat on tarvittavat taidot ymmärtää lämpötila, paine, tuuli, ja miten nämä ilmakehän seikat muuttavat lyhyillä ja pitkiä aikoja.

Opiskelijat hyötyvät täsmällinen tutkimus, tutkimus ja tietojen analysointi taitoja oppinut kun suorittaa ylempi Climate Change. Valmistuminen tällainen ohjelma on usein suhtaudu mahdollisia työnantajia.

Kustannukset maisteriksi voi vaihdella riippuen siitä, mitä koulutuksen alalla se on ansainnut, missä maassa laitos on, ja kuinka kauan kestää opiskelijan tutkinnon suorittamiseen. Jos sinulla on kysyttävää kustannuksista on parasta ottaa yhteyttä koulun tai yliopiston etua.

Työpaikkoja saatavilla sekä julkisella että yksityisellä sektorilla, ihmisiä, joilla on Master Climate Change on erilaisia ​​työtä vaihtoehtoja niille. Ura tutkimukseen ja kehitykseen, ilmasto ennustaminen, meteorologian ja koulutus ovat käytettävissä tässä laajassa kentässä. Tiedot ja taidot oppinut saadessaan maisteriksi voi soveltaa erilaisia ​​toimialoille, kuten energiantuotanto, maatalous, sotilaallinen ja kuljetus.

Harkitse lähettämällä sähköisen hakemuksen, jos maisteriksi kiinnostaa teitä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Ympäristötieteet
 • Ilmastonmuutos
Opintoalat
 • Ympäristötieteet (37)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto