Keystone logo

13 Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Immateriaalioikeus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Oikeustieteen opinnot
  • Kauppaoikeuden opinnot
  • Immateriaalioikeus
Opintoalat
  • Oikeustieteen opinnot (13)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Oikeustieteen opinnot Kauppaoikeuden opinnot Immateriaalioikeus

Oikeustieteen maisteri tarjoaa erikoistunutta koulutusta niille, jotka pitävät oikeustieteitä, olivatpa ne ammattimaisia ​​tai perustutkinnon suorittaneita tai niihin liittyvillä aloilla. Jotkut yritykset ja yritykset vaativat, että tämä tutkinto hyväksytään oikeuskäytännössä.

Mikä on immateriaalioikeuden maisteri? Oikeus- ja yritystutkimukset yhdistyvät opiskelijoiden hyvin monipuoliseen ymmärrykseen sekä kotimaisesta että kansainvälisestä omaisuuslainsäädännöstä sekä nykyisistä markkinoista. Tutustu liikesalaisuuksien, tekijänoikeuksien, patenttien ja tavaramerkkien yksityiskohtiin tällä erikoistumisasteella. Jatkuvasti kasvava teknologinen maailma edellyttää, että laki sopeutuu jatkuvasti muuttuvaan maisemaan. Oppiminen immateriaalioikeudesta kyberavaruudessa voi auttaa vain tulevaa opiskelijan lakiuralla.

Immateriaalioikeuden opiskelijat voivat terävöittää analyyttistä ja tutkimusta, itsenäistä kriittistä ajattelua ja viestintätaitoja. Ei vain, että nämä auttavat tutkijoita lakikäytännöissään, mutta kykenevät näkemään sekä oikeudellisia että liiketoimintaa koskevia tietoja kotimaassa tai kansainvälisesti.

Suurin osa ohjelmista vaatii kaksi vuotta loppuun, vaikka niiden kustannukset vaihtelevat yliopiston mukaan. Pikahaun pitäisi tarjota tarvittavat tiedot tekemään tietoon perustuva rahoituksellinen ja akateeminen päätös kunkin opiskelijan parhaasta ohjelmasta.

Immateriaalioikeuden maisteri voi nostaa esiin kilpailukykyisen vuokrauspoolin, ja monet palkkausjohtajat etsivät erikoislääkäreitä tietyntyyppisissä laeissa. Jopa ne, jotka tarjoavat vain yleistä neuvontaa, voivat hyötyä saadusta tietämyksestä, koska useimmat asianajajat ovat joutuneet kohtaamaan osa henkistä omaisuutta koskevasta lainsäädännöstä urallaan. Usein yleisimmän asianajajan odotetaan usein tietävän kansainvälisen kiinteistöoikeuden eri näkökohdat liiketoiminta-asioissa. Erityisiä työtehtäviä ovat henkisen omaisuuden asianajaja ja patenttiasiamies.

Useat yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat online- ja henkilökohtaisia ​​ohjelmia, joissa keskitytään immateriaalioikeuteen. Seuraavassa vaiheessa etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.