Keystone logo

38 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede Informaatiotiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Arkistointitiede
  • Informaatiotiede
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (38)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Arkistointitiede Informaatiotiede

Maisteritutkinnot ovat opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet perustutkinnon. Opiskelualueesta riippuen ohjelmaan voi kuulua tutkimusta, kursseja ja / tai harjoittelua.

Mikä on tietojenkäsittelytieteen maisteri? Tämäntyyppinen jatko-ohjelma kouluttaa oppilaita tietojärjestelmien johtamisessa ja luomisessa. Tietojärjestelmät ovat runsaat koko päivittäisessä elämässä, joten tietojenkäsittelytieteen ohjelmat ovat: miten, milloin ja miksi ihmiset käyttävät tietojärjestelmiä henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässään. Koulutuksen lisäksi opiskelijoilla on eettistä tiedonsiirtoa, ja nämä ohjelmat sisältävät tyypillisesti raskaita kursseja tietojen säilyttämiseen ja hakuun käytetyistä tekniikoista, minkä ansiosta oppilaat voivat manipuloida näitä järjestelmiä turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. Keskittymisvaihtoehdot voivat olla tietokannan suunnittelu, kirjastotiede, ihmisen ja tietokoneen välinen vuorovaikutus tai analyysit riippuen yksittäisestä ohjelmasta ja laitoksesta.

Tietojenkäsittelytieteen ohjelmat tarjoavat opiskelijoille huipputeknologian työkaluja, jotka ovat tarpeen pysyä kilpailukykyisenä nykypäivän työmarkkinoilla. Opiskelija osaa hallita tietojärjestelmiä, manipuloida tietokantoja ja harjoittaa asiaankuuluvaa tutkimusta, ja kaikki nämä voivat asettaa heidät kohti tietotekniikan menestyvää uraa.

Teknologiaan perustuvilla tutkinnoilla voi olla lisämaksuja laboratoriossa ja laitteiden käytössä, mikä vaikeuttaa hintoja puhumatta koulujen hallintohenkilöstölle. Tulevat jatko-opiskelijat ottavat yhteyttä yliopiston apurahan toimistoon taloudellisesta ohjauksesta.

Tietotalo kasvaa nopeasti, ja tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnot voivat hyötyä. Jos tietoja tarvitaan, opiskelijat saattavat löytää työpaikan, mukaan lukien tehtävät suoraan tietohallinnossa tai analyysissä. Tutkinnon suorittaneet voivat harjoittaa uraa järjestelmäanalyytikoina, tietohallintoina, kirjastonhoitajina, käytettävyysanalyytikoina ja digitaalisina kuraattoreina. Julkiset ja yksityiset kirjastolaitokset ovat suosittuja työympäristöjä tutkinnon suorittaneille, mutta erikoistumismahdollisuudet voivat myös tarjota runsaasti mahdollisuuksia esimerkiksi web-kehityksen ja projektinhallinnan aloilla.

Verkko-oppimisen lisääntymisen ansiosta voit suorittaa tietojenkäsittelytieteen maisteriohjelman omilla ehdoilla, jos paikallisilla vaihtoehdoilla ei ole tarvittavia joustoja. Tee koulutustyösi puolestasi; etsi allaolevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä johtava lomake.