Keystone logo

63 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojärjestelmät Informatiikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Tietojärjestelmät
  • Informatiikka
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (63)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Tietojärjestelmät Informatiikka

Mestarin ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kasvaa valituilla aloillaan. Kun opiskelija on suorittanut kandidaatin tutkinnon, nämä opintokurssit tarjoavat erikoistumista alalla, joka auttaa uramahdollisuuksia.

Mikä on tietojenkäsittelytieteen maisteri? Tämä ohjelma auttaa oppilaita kehittämään työkaluja, jotka ovat välttämättömiä tiedon ja viestintätekniikan kasvaville ulottuvuuksille. Ohjelmistotekniikka, tietojärjestelmät ja tietojenkäsittelyprosessit ovat yleisesti keskeisessä asemassa opiskelijoiden kehityksessä. Opiskelijat saattavat kohdata kursseja, jotka kattavat tietotekniikan konsultoinnin, projektin budjetoinnin, infrastruktuurin, tarkastusmenetelmien ja projektinhallinnan aiheet. Lisäksi opiskelijat voivat usein hallita yleisiä ohjelmistoja ja voivat olla samanaikaisesti erikoistuneet johtamismenetelmiin.

Johtamistuntemukset sekä IT-alustojen erikoistuminen ja opintojen aikana hankitut johtamismenetelmät auttavat oppilaita löytämään reuna kasvavassa teollisuudessa. Nämä alan perusteet voivat auttaa opiskelijoita hankkimaan enemmän uran kasvupotentiaalia ja parempia palkankorotuksia koko ajan teollisuudessa.

Ohjelman kustannusten määrittäminen vaatii vähän valintaa koskevaa tutkimusta, ja se voi vaihdella opintojen pituuden perusteella. Ohjelma voi kestää noin kaksi tai kolme vuotta opiskelijan mukaan.

Opiskelijat, jotka suorittavat Master in Informatics voi löytää laajan valikoiman kantoja. Opiskelijat tavallisesti tutkivat projektipäälliköiden, IT-konsulttien, analyytikoiden, tietotekniikan asiantuntijoiden ja tekniikan suunnittelijoiden kantoja. Nämä kannat löytyvät eri toimialoilta. Vaikka jotkut tutkinnon suorittaneet voivat saada sijoituksia suuryrityksissä, muut voivat löytää rooleja julkisella sektorilla ja pienemmillä yrityksillä. Jotkut opiskelijat voivat myös halutessaan työskennellä itsenäisinä konsulttina omien yritystensa kanssa. Useimmissa valmiuksissa tutkinnon suorittajat voivat työskennellä tiiviisti monimutkaisten tieto- ja teknologiaratkaisujen toteuttamisen, hallinnan ja suunnittelun kanssa.

Laitokset eri puolilla maailmaa tarjoavat tietotekniikan maisterin, ja verkko-optioilla on entistä helpommin pääsy opiskelijoille rajoitetun ajan. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.