Keystone logo

241 Maisteri Ohjelmat sisään Innovaatiot 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Liiketalouden opinnot
 • Innovaatiot
Opintoalat
 • Liiketalouden opinnot (241)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

   Maisteri Ohjelmat sisään Innovaatiot

   Opiskelijat, jotka harjoittavat maisterin tutkintoa innovaatiossa, pyrkivät edistämään koulutustaan ​​liiketoiminta-alalla. Tämä opintokokonaisuus mahdollistaa luovien ajattelijoiden saada lisätietoa tukemaan ja kehittämään edelleen kykyään pitää yritykset kilpailukykyisiksi jatkuvasti muuttuvassa taloudellisessa ja sosiaalisessa ympäristössä.

   &nbsp

   Mikä on Master in Innovation? Innovaatiopäällikkö vastaa kasvavaan tarpeeseen johtavista strategioista johtamisen ja mainonnan alalla. Teknologioiden muuttaminen ja globaalien markkinoiden laajentaminen vaativat asiantuntijoita, jotka osaavat tulkita sosiaalisia trendejä ja moninaisia ​​kulttuureja yrityksen kasvun parantamiseksi. Innovaatiotoiminnan ammattilaiset kutsuvat myös uusia liiketoiminnan ideoita, kehittävät alkuperäisiä tuoteryhmiä ja määrittelevät uudelleen olemassa olevia tavaroita ja palveluita antamaan teollisuudelle tuoreita näkemyksiä kuluttajien tarpeista ja toiveista.

   &nbsp

   Ohjelman etuja ovat luovan ajattelun kehittäminen keskitetyissä sovelluksissa. Opiskelija oppii opiskelemaan sosiaalisia elementtejä ja markkinasuuntauksia ja integroimaan ne yritystoiminnan kasvusuunnitelmiin. Sen sijaan, että annettaisiin staattista tietoa, kursseja annettaisiin opiskelijoille jatkuvasti kerätä tietoja maailmanlaajuisista lähteistä ja tulla johtajuuden edistämiseksi.

   &nbsp

   Tutkintokustannukset vaihtelevat kurssiohjelman ja yliopiston tai yliopiston sijainnin mukaan. Opiskelijoiden tulisi tutkia maailmanlaajuisia vaihtoehtoja löytääkseen opetussuunnitelman, joka parhaiten vastaa heidän etujaan ja tarpeitaan.

   &nbsp

   Työpaikat ovat kasvamassa, kun jatkuva haaste pysyy kilpailukykyisenä. Innovaatioasiantuntijoilla on suuri kysyntä johtamisessa, markkinoinnissa, tuotekehityksessä ja uusien liiketoimintojen luomisessa. Valmistujat voivat työskennellä osana yrityksen integroituja tiimejä tai olla riippumattomia konsultteja, jotta he voivat tarkkailla nykyisiä käytäntöjä ja luoda strategioita parannuksille. Teknologian taloudellisten etujen kehittynyt ymmärrys ja kyky pysyä muutoksissa pysyvät innovaatioiden ammattilaisena arvokkaina hyödykkeinä mihin tahansa liiketoimintaan.

   &nbsp

   Tutki maailmanlaajuisia vaihtoehtoja uran etenemisestä Master in Innovation -ohjelman kautta etsi ohjelmasi alla ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakokeeseen täyttämällä lyijy-lomake.