Keystone logo

62 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologian innovaatiot Innovaatiotoiminnan johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Teknologian innovaatiot
  • Innovaatiotoiminnan johtaminen
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (62)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Teknologian innovaatiot Innovaatiotoiminnan johtaminen

Taiteen maisteri on jatkotutkinto. Se myönnetään opiskelijoille, jotka opiskelevat erikoistunutta alaa yhden tai kahden vuoden aikana. Koulutusohjelma houkuttelee opiskelijoita uralla etenemiseen. Se tarjoaa myös akateemisen pohjan jatko-opinnoille.

Mikä on maisteriohjelma innovaatiotoiminnassa? Innovaatiojohtamisen tutkimusaloilla kannustetaan luovia ajattelutapoja. Osallistujat voivat kehittää osaamista yksityisen ja julkisen sektorin tukemiseksi hyödyntäen markkinoiden uusia mahdollisuuksia. Opiskelija osaa tunnistaa ja kehittää huippuluokan ideoita, tuotteita, palveluja ja prosesseja. He voivat oppia hallitsemaan ideaa käsitteestä toteutukseen. Nämä ohjelmat yleensä yhdistävät ihmisiä monista eri aloista, kuten journalismista, laista, muotista ja markkinoinnista. Ohjel- masta riippuen oppilaat voivat valvoa tutkimushanketta tai osallistua yh- teistyöhön yrityksen tai viraston kanssa.

Innovaation hallinnan maisterintutkinnon suorittaneet voivat kehittää arvokasta taitoa, kuten riskienhallintaa, luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisua. Nämä ominaisuudet eivät ole vain hyödyllisiä jokapäiväisessä elämässä, vaan myös suuret arvot tulevilla työnantajilla.

Ohjelman pituus ja koulun sijainti vaikuttavat koulutuksen kustannuksiin. On parasta ottaa yhteyttä laitoksiin saadaksesi lisätietoja maksuista ja kuluista.

Innovaatiotoiminnan hallinta on kasvava, kasvava kysyntä. Monet yritykset, organisaatiot ja yritykset etsivät lahjakkaita henkilöitä, jotka voivat auttaa heitä saavuttamaan kilpailuetua. Talouden ja tekniikan kehityksen muutosten myötä alan maisteritutkinnon suorittaneilla saattaa olla runsaasti työllistymismahdollisuuksia. Valmistuneet sopivat hyvin johtotehtäviin ja johtajuuteen. Muutama urapolku sisältää innovaatiotutkimuksen, brändinhallinnan sekä tutkimuksen ja kehityksen. Tutkinnon suorittaneesta voi tulla teknologian salkunhoitaja, tuotekehityspäällikkö tai ideanhallinnan asiantuntija.

Internet-pohjainen opetussuunnitelma on ihanteellinen, jos tarvitset joustavan aikataulun ja helpon pääsyn korkeakoulutukseen. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.