Keystone logo

33 Maisteri Ohjelmat sisään Instrumentaalimusiikki 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Esittävät taiteet
  • Musiikkitiede
  • Instrumentaalimusiikki
Opintoalat
  • Esittävät taiteet (33)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Instrumentaalimusiikki

Master-tutkinto on jatko-opinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat intensiivisen opinto-ohjelman, joka yleensä kestää 1-3 vuotta. Tyypillisen maisteriohjelman avulla opiskelijat voivat syventää tietämystään valitusta kurinalaisuudesta ja parantaa uransa mahdollisuuksia.

Mikä on mestari soittimissa? Tämä tutkinto muodostaa tyypillisesti opiskelijoille uraa ammatillisina muusikoina tai instrumenttiopettajina yhdistämällä käytännön kokemukset teoreettiseen tietoon. Ehdokkailla on yleensä mahdollisuus harjoitella auditointia käyttäen erikoistuneita soittotekniikoita ja suoritusta. Monet ohjelmat voivat myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella genreen, tyyliä ja musiikkihistoriaa lisätäkseen yleistä tietämystään.

Tämä tutkinto-ohjelma voi auttaa muusikoita parantamaan taitojaan esiintyjinä, lisäämään heidän käytännön kokemustaan ​​ja täydentämään musiikkiteorian tuntemustaan. Tämä korkeakoulututkinto voi myös antaa tutkinnon suorittaneille reuna, kun he etsivät työpaikkoja, olivatpa ne sitten koulutusta tai viihdettä.

Master of Musical Instrumentsin ansaitsemisen kustannukset perustuvat pääasiassa siihen oppilaitokseen, johon opiskelijat osallistuvat. Koulutusohjelman rakenne ja pituus voivat myös vaikuttaa lopullisiin kustannuksiin. Ottaen huomioon tämän, opiskelijat saattavat haluta suoraan neuvotella minkä tahansa laitoksen kanssa, johon he voivat osallistua, määrittämään, mitä tämän tason hankkiminen maksaa.

Korkeakoulututkinnon suorittaneet ovat erittäin päteviä jatkamaan uraa muusikoina. He voivat liittyä olemassa oleviin yhtyeisiin tai muodostaa omia suorituskykyryhmiä. Jotkut Master in Musical Instruments -tutkinto-ohjelmat korostavat yrittäjyystaitoja, jotka saattavat antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden jatkaa itsenäisten esiintyjien työtä ja hallita uransa tehokkaasti. Ura ammattitason musiikki- tai instrumenttiopettajana voi olla myös vaihtoehto niille tutkinnon suorittaneille, jotka nauttivat läheistä yhteistyötä muiden kanssa.

Ihmiset, jotka harkitsevat tätä tutkintoa, voivat yllättyä oppimaan, että niitä tarjotaan verkossa. Tämä vaihtoehto voi auttaa hakijoita hakemaan elinkustannuksia ja välttää työpaikkansa tai velvollisuutensa häiriöt. Tutkittavien koulutusohjelmien tutkiminen on yksinkertaista. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.