Keystone logo

21 Maisteri Ohjelmat sisään Islamin tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Teologia
  • Islamin tutkimus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (21)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Islamin tutkimus

Mestari on jatkotutkinto, että opiskelijat jatkaa lisätä tietojaan ja taitojaan tutkimuskohde. Yleensä kandidaatin tutkinto on ansaittava ensin. Tämä tutkinto voi johtaa suoraan uran tai edelleen syventäviin opintoihin.

Mikä on Master islamin tutkimuksen? Tässä ohjelmassa opiskelijat suorittavat perusteellisen tarkastella kirjon aiheita liittyvät muslimien ja islamin historiallinen ja nykytaiteen näkökulmia. Kukin ohjelma vaihtelee, mutta tietysti aiheita voivat olla juridisen tekstejä palvontaa; ajankohtaisia ​​asioita poliittisessa oikeuskäytännön; periaatteet ja käytäntö taloudellisen ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden; nykyajan islamilaisen rahoituksen; Arabia tekstin lukeminen; ja rikollisuus ja filosofia rangaistuksen islamilaisissa oikeuskäytännössä. Monet ohjelmat vaativat opinnäytetyön tai tutkimushanke.

Ansaita maisterin tutkinto on hyödyllistä, antaa tutkinnon kilpailuetua etsiessään työtä.Opiskelu Islam myös antaa opiskelijoille ymmärtämään paremmin kulttuurien, uskonnollisia näkökulmia, ja ihmiset, joiden kanssa ne vuorovaikutuksessa ja työskennellä.

Taloudelliset vaatimukset mukana ansaita tämän verran vaihtelee paikasta toiseen. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita tästä polku Tutkimuksen tulee ottaa yhteyttä kouluihin suoraan selvittää, mitä opetusta ja palkkiot olisivat.

Yksilöiden Master Islamic Studies on erilaisia ​​uraa, jotka he voivat valita. Jotkut ovat suora osallistuminen islamilaisen yhteisön, kun taas toiset ovat takana kulissien ympäristössä. Tehtävänimikkeitä voivat sisältää virkamieskunta nopeasti viiri, poliitikon avustaja, valtion sosiaalinen tutkimus upseeri, julkisten asioiden konsultti, sosiaalinen tutkija, ja pr tilillä johtajat.Muut uramahdollisuuksia jossa tutkintoon voi olla hyödyllinen sisältyvät henkilöresurssit upseeri, ulkoasiainhallinnoista operatiivinen upseeri, markkinoiden tutkija, ja sanomalehti toimittaja.

Löydä oikea kouluun tänään käyttämällä meidän tietokantaan. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.