Keystone logo

74 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia IT-johtaminen 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • IT-johtaminen
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (74)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia IT-johtaminen

Master-ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jo valmiiksi neljän vuoden korkeakoulututkinnon. Jatkokurssit kehittää monimutkaisesta teoreettinen aihe. Saatetaan yksi näistä asteen tarvitaan tavallisesti kaksi vuotta opiskelua ja alkuperäisen tutkimushanke, joka osoittaa hallitsevat kentän.

Joten, mikä on Master tietotekniikan hallinta? Nämä ovat erittäin kysyttyjä koulutusohjelmien jotka parantavat opiskelijan teknologinen ja analyyttisiä valmiuksia. Ne ovat sopivin niille opiskelijoille, joilla on vahva matematiikan, luonnontieteiden tai insinööri taustoja, ja he valmistella tutkinnon uran huolehtia monimutkaisista tietojärjestelmistä. Aiheista tutkimuksessa usein tietoverkkojen tietoturvan, tiedon analyysit, elinkeinoelämän järjestöjen, atk-laitteet ja ohjelmistot. Opiskelijat laittaa teoriaa käytäntöön suunnittelemalla ja uusien tietojärjestelmien ja tietoverkkojen välillä olemassa olevaa tekniikkaa.

Hallintaa tietotekniikan antaa tutkinnon tarvittavat taidot muokata ja rakentaa tietojärjestelmiä tuotantotarkoituksiin. Nämä valmistuneet voivat myös saada parannettuja johtamistaitoja, joka voi auttaa heitä järjestämään joukkueita tekniikan ammattilaisten ja tuottaa parempia tuloksia IT osastot. Heidän liiketoiminnan tuntemus mahdollistaa niiden suoran ponnisteluja optimaalisia ratkaisuja.

Koulutusohjelma kustannukset vaihtelevat lukukausimaksuista perimät yliopiston. Tunnustukset osastot yksittäisten laitosten voi antaa lisätietoja. Opiskelijoiden pitäisi myös harkita kuluista elinkustannukset aikana kirjoilla.

Valmistuttuaan pitkälle koulutusohjelmassa valmistuneet ovat valmiita siirtymään työvoiman johtajien ja hankkeiden johtajat. Ne vuokraavat suuryritysten yritykset, joilla on omat tiedot ja tietojärjestelmät. Asiantuntijat pitävät infra järjestetty ja turvallinen.Jotkut valmistuneet toimivat myös valtion virastojen ja järjestöille vastaavissa tehtävissä. Niille, jotka haluavat erilaisia ​​urallaan, konsultointi työpaikkoja antaa heille vapauden työskennellä yksittäisistä hankkeista. Jotkut haara pois omasta ja aloittaa uuden tietotekniikan yrityksiä.

Opiskelemaan tulisi tutkia kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja ennen kuin päätetään erityinen ohjelma. Monet online yliopistot tarjoavat joustavin ja asianmukaista koulutusta. Nämä ohjelmat ovat hyvin kansainvälisiä opiskelijoita tai ammattilaisia, joilla on logistisia ongelmia. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.