Keystone logo

57 Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia IT-turva 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Teknologian opinnot
  • Informaatioteknologia
  • IT-turva
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (57)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Maisteri Ohjelmat sisään Teknologian opinnot Informaatioteknologia IT-turva

Master-tutkinto myönnetään opiskelijoille, jotka suorittavat syvällisen jatko-opinto-ohjelman, joka yleensä kestää yhden tai kolmen vuoden ajan ja jolla on korkea tutkimustaso ja käytännön kokemus. Master-tutkinto voi auttaa opiskelijoita parantamaan tietämystään valitusta erikoistumisesta ja pätevöitymään uusille työmahdollisuuksille.

Mikä on tietotekniikan päällikkö? Tämän ohjelman kurssi keskittyy IT-järjestelmiin, verkkoihin, tietoturvaprotokollia, rikosteknistä ja riskianalyysiä. Opiskelijat saavat yleensä paremman käsityksen turvaprotokollista ja suojauksista, joita nykyään käytetään laajalti oppimalla salausta, salausstandardeja ja biometriikkaa. Monet koulutusohjelmat kattavat myös tietoverkkojen turvallisuuden oikeudelliset näkökohdat, mukaan lukien säännökset ja noudattaminen. Yleensä tämän ohjelman perimmäinen tavoite on opettaa tutkinnon suorittaneita arvioimaan ja lieventämään tietoverkkorikollisuuden turvallisuusriskejä.

Tietotekniikan päällikkö voi auttaa tietoturva-alan ammattilaisia ​​pitämään yllä nykyisiä turvallisuusuhkia ja keinoja käsitellä näitä uhkia. Tutkinnon suorittaneet voivat myös nauttia laajoista työllistymismahdollisuuksista, koska tietoverkkorikollisuus on yhä useamman nykyajan organisaation huolenaihe.

Tämän asteen ansaitsemiseen liittyvät kulut, joihin voi sisältyä lukukausimaksut ja elinkustannukset, riippuvat oppilaitoksesta, maantieteellisestä alueesta ja ohjelman pituudesta. Tästä syystä on suositeltavaa, että opiskelijat ottavat suoraan yhteyttä kaikkiin toimielimiin, joita he aikovat osallistua ja pyytämään edustajaa kustannusarviosta.

Ihmiset, joilla on IT-turvallisuusinsinööri, voivat harjoittaa työpaikkoja valtion virastojen, yksityisten yritysten ja jopa voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa. Nämä ammattilaiset voivat toimia tietoturvavastaavina, tietoverkkohyökkäyshenkilöinä tai verkon turvallisuusneuvojina. Valmistuneet voivat myös harjoittaa työtä tietoturva- tai riskianalyysikonsultteina. Ammattilaiset, jotka haluavat akateemista uraa, voivat tulla tutkijoiksi tai harjoittaa kehittyneempää astetta lähialueilla.

Kuten monet mestarit, tietojenkäsittelytieteen maisterin voi nyt ansaita kokonaan verkossa. Mahdolliset opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita alentamaan kulujaan, opiskelemaan valitsemistaan ​​paikoista tai työskentelemään ansaitessaan tutkintotodistuksiaan, voivat hyötyä vertailemalla saatavilla olevia online-tutkinto-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.