3 Italialainen keittiö Master's degrees found
- Maisteri
- MSc
- Elintarviketutkimus
- Kansainväliset keittiöt
- Italialainen keittiö
- Eurooppa3
3 Italialainen keittiö Master's degrees found
Esittelyssä
University of Padova
Master of Science in Italian ruoka ja viini
- Padua, Italia
MSc
Täysaikainen
2 vuotta
Kampuksella
Englanti
Maisterin tutkinnossa tutkitaan arvokkaiden elintarvikkeiden ymmärtämistä, hallintaa, myynninedistämistä ja suojelua. Italian elintarviketuotantojärjestelmä toimii mallina, jonka avulla voidaan tunnistaa erityistekijät, jotka kuvaavat elintarvikkeiden ainutlaatuista arvoa ja jotka liittyvät erottamattomasti paikkaan (terroir) historiallisten, sosiaalisten ja kulttuuristen siteiden kautta.\nTämä tausta yhdistyy teknologian, ravitsemuksen, elintarviketurvallisuuden, ruokavalion ja terveyden sekä aistinvaraisten tieteiden viimeisimpään kehitykseen, jotka ovat terroiriin liittyvien korkealaatuisten elintarvikkeiden kasvavan kansainvälisen kysynnän keskeisiä tekijöitä.
Italian Institute For Advanced Culinary & Pastry Arts
ITALIAN KEITTIÖN MASTER
- Calabria, Italia
Maisteri
Kampuksella
Italialainen
Kehitys on kulinaarisen koulutuksen ensimmäinen vaatimus. Tämä kurssi on suunniteltu täyttämään tämä vaatimus ja toimimaan välittömillä ja tehokkailla tuloksilla. Italian Cuisine & Wines -maisteriohjelma, joka on Italian kattavin ruokakurssi, antaa osallistujille maailmanlaajuisen näkökulman ruoanlaitto- ja ravintolapalveluista, mikä antaa heille mahdollisuuden kehittää henkilökohtainen ammattitaito, joka tarvitaan menestyvään italialaisen keittiön menestyksekkääseen työskentelyyn elintarvike- ja ravintola-alalla. Ohjelma on suunniteltu integroimaan kulinaarinen koulutus akateemisten opintojen ja kenttäkokemuksen kanssa käyttäen kehittyneitä ruoanlaittotekniikoita, nykyaikaisen merkityksellisiä aiheita, elintarviketieteitä, estetiikkaa ja aistihavaintoja puitteina. Italialaisen keittiön kehitys on maun, ainesosien ja aromitekniikoiden tarkastelu. Osallistujat tutkivat ja valmistavat edustavia italialaisia valikkokohteita sekä suorittavat intensiivisen analyysin italialaisen keittiön periaatteista.
Italian University Line – IUL
Ruoka- ja viinijournalismi
- Florence, Italia
Maisteri
Kampuksella
Italialainen
Päällikön tavoitteena on tarjota teknisiä ja tieteellisiä taitoja, jotka liittyvät tuotteiden aistinvaraisiin ominaisuuksiin, taitoja, jotka keskittyvät viinin ja elintarvikkeiden muuntamisen tekniikoihin ja tekniikoihin. Kurssin suorittamiseksi suunnitellaan teoreettisia ja käytännön perusteellisia opintoja harjoittelun yhteydessä catering-ja vieraanvaraisuuden näkökohdista. Lopuksi tarjotaan oma ja erityinen tila tekstitaitojen ja -taitojen hankkimiseksi, jonka tarkoituksena on varmistaa täysi tuntemus eri tyyliin tarkoitettujen ja eri yleisöille suunnattujen tekstien tulkinnassa ja tuottamisessa.
Vastaa muutamaan kysymykseen, niin etsimme sinulle sopivia ohjelmia!
Suosittu tutkintotyyppi
Suosittu opiskelumuoto
Maisteri Ohjelmat sisään Elintarviketutkimus Kansainväliset keittiöt Italialainen keittiö
Maisterin tutkinnon saaminen vaatii perustutkintojen hyväksyttävää suorittamista. Maisterin tutkinto myönnetään yleensä 12 - 18 collegekurssin jälkeen, ja opintoihin sisältyy yleensä myös kattavia tenttejä ja/tai pro gradu -työ.