Keystone logo

4 Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Italian kieli 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Maisteri
 • MSc
 • MA
 • Kielet
 • Italian kieli
Opintoalat
 • Kielet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  Popular study format

  Maisteri Ohjelmat sisään Kielet Italian kieli

  Ylempi korkeakoulututkinto on jatko-opiskelija voi jatkaa sen jälkeen, kun he ovat jo suorittaneet perustutkinnon. Kurssit ovat yleensä haastavampia, ja useimmat vaativat tutkijoita suorittamaan opinnäytetyöpaperi tai muu tutkimus.

  Mikä on italian maisteri? Tämä tutkinto tarjoaa opiskelijoille perusteellisemman käsityksen italialaisesta kielestä. Ohjelman osanottajat voivat myös odottaa oppivan lisää italialaisesta kulttuurista, taiteesta ja kirjallisuudesta. Yksilöt voivat halutessaan erikoistua tähän kieleen kolmella tavalla: ulkomaisten kirjallisuusopintojen jatkokoulutuksen oppimiseen, oppimiseen, kuinka kieliä estää oppimaan muita eri aiheissa, hyödyntämään kieltä globaaleissa liikeyrityksissä tai siirtymään opettamaan muita mitä he ovat oppineet italialaisesta kielestä.

  Maisteriohjelman etuja Italian kielessä ovat helpompi kommunikaatio ja parempi käsitys italialaisesta taiteesta, kulttuurista ja historiasta. Nämä vahvistetut taidot voivat avata monia ovia uramahdollisuuksiin ja yleensä auttaa tekemään opiskelijoiden elämästä palkitsevampaa.

  Määriteltäessä lopullista hintaa päällikön tälle akateemiselle alueelle on vaikeaa, koska hinta muuttuu riippuen siitä, mikä maa opiskelija aikoo osallistua. On aina hyvä tehdä vähän tutkimusta opetuksesta ja palkkioista ennen sitoumuksen tekemistä.

  Koska italialaisen päällikön koko kohta on saada perusteellinen käsitys kielestä, kursseja suorittavat voivat odottaa valtavan määrän paikallisia ja ulkomaisia ​​työpaikkoja avata heille. Jotkut näistä voivat olla henkilöstöpäällikkö, opettaja, tulkki, kääntäjä elokuvien tekstityksille ja puheentunnistuksille, mainosjohtajat ja jopa editori tai kirjailija suosituimmille maailmanlaajuisille aikakauslehdille ja muille julkaisuille. Tämä tutkinto on varmasti monipuolinen, ja uramahdollisuudet niille, jotka ovat saaneet sen, näyttävät lähes loputtomilta.

  Opiskelijat voivat halutessaan ottaa kursseja tälle tutkinnoille paikallisesti tai ympäri maailmaa, mutta he voivat myös oppia tällä alalla yhtä perusteellisen koulutuksen verkossa.Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake