Keystone logo

2 Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Italian kirjallisuus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Maisteri
  • MSc
  • MA
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kirjallisuus
  • Italian kirjallisuus
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

Maisteri Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kirjallisuus Italian kirjallisuus

Master 's aste on kehittynyt aste, joka on tyypillisesti ansaittu yhdestä kolmeen vuoteen. Suoritettuaan opintonsa osoittautuu pätevyys erikoistunut painopistealue. Tämä tutkinto on tarjoama erilaisia ​​korkeakoulujen ja yliopistojen.

Mikä on Master Italian kirjallisuus? Tässä ohjelmassa opiskelijat oppivat kirjallisuuteen, historiaan ja kulttuuriin liittyvät Italia. Useimmat opiskelijat tulee tämän ohjelman käytännön tuntemus Italian kielen ja jatkaa koulunkäyntiään ymmärtäminen, lukeminen ja puhuu kieltä. Kurssit on erikoistunut riippuen yliopiston ja opiskelijan uran, mutta voi sisältää aiheita kuten sanasto, historia, liike tai kulttuurintutkimus.

Tutkimuksessa, viestintä-ja vuorovaikutustaidot, jotka ovat oppineet ansaita samalla Master Italian kirjallisuus ovat erittäin haluttuja monet työnantajat.Maisteriksi voisi auttaa yksittäistä pääsemiseen monet keskitason ja kehittyneet työllisyyttä kantoja.

Kustannukset Master Italian kirjallisuus vaihtelee riippuen monista tekijöistä. Osa muuttujista, jotka vaikuttavat hinta sisältää tyypin laitos tarjoaa astetta, maa joka koulu sijaitsee, kuinka kauan opiskelija suorittaa ohjelman loppuun ja onko opiskelija osallistuu korvaus tarjoamia ohjelmia niiden toimielin.

Painopiste tutkimusten määrittää minkälaista uran opiskelijan valmistellaan kanssa Master Italian kirjallisuus. Jotkut painopistealueita voisivat olla liike, koulutus, kielitieteen tai PR. Työpaikat, jotka tukeutuvat tuntemus kielen ja kulttuurin tulee olemaan merkittävä. Kantoja kuten kääntäjä, tulkki, kouluttaja tai kansainvälinen liikemies tai nainen voi kaikki olla pääsee tämän verran. Monet näistä asennoista on mahdollisuus ulkomaanpassi.

Hakeminen maisteriksi voidaan tehdä verkossa muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.